Kobolds & Catacombs - Karta pro warriora a mága

  Kobolds    Catacombs    Představení   

Odpoledne se objevily další dvě karty do expanze Kobolds & Catacombs. Odhalení proběhlo na YouTube kanálu ArmaTeam a na webu GameInformer. Představování dalších karet bude samozřejmě ještě pokračovat!

 

Nové karty Unidentified Shield a Deck of Wonders byly představeny 29. 11. 2017 v 16, resp. 17 hodin.

 

Nová  karta - Unidentified Shield

Nová common karta určena warriorům bude stát 6 mana krystalů. Karta bude přidávat 5 armor a náhodný bonusový efekt do vašich rukou. V bonusových efektech je možno najít karty, které stojí taktéž 6 mana krystalů a přidávají:

  • 5 armor a poté 10 armor;
  • 5 armor a 5 poškození;
  • 5 armor a vyvolá golema 5 / 5;
  • 5 armor a přidá zbraň 5 / 2

 Bonusové efekty

Vyvolané karty z efektů

Nová karta - Deck of Wonders

Epická karta pro mágy bude stát 5 mana krystalů a přidá do vašeho decku 5 Scroll of Wonder. Jakmile vytáhnete Scroll, spustí se náhodné kouzlo.

Kdy se objeví další karta?

Další kartu (případně karty) zjistíme již v devět hodin večer. Představení bude mít možnost převzít další z významných YouTuberů – Hsdogdog, který hraje v TeamLiquid.

 

A co dál?

Pokud jste se tento týden na představování karet nesoustředili, rozhodně neváhejte a projeďte si články za poslední týden. Bylo představeno mnoho nových karet pro nejrůznější povolání. Pokud stále netušíte, co přinese nový datadisk Kobolds & Catacombs, určitě si přečtěte nás komplexní článek. No a samozřejmě nezapomeňte sledovat i samotnou kategorii datadisku, ve které se objeví stále nové články.


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

Žiadne komentáre
Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet