Kobolds & Catacombs - Temporus

Webová stránka Eurogamer odhalila další kartu ze série komunitního představování nových karet do setu Kobolds & Catacombs. Tentokrát jde o legendární kartu pro priesty a vypadá více než zajímavě!

 

Karta Temporus byla představena 23. 11. 2017 krátce po 15. hodině na webu Eurogamer.

Nová karta – Temporus

Nová legendární karta priestů bude stát 7 mana krystalů, bude mít 6 / 6 (útok / výdrž). Jako speciální efekt bude mít tato dračí karta Battlecry: Váš oponent bude hrát dvě kola po sobě. Poté budete hrát dvě kola po sobě vy.

Kdy se objeví další karta?

Již za necelou hodinu v 16:00 bychom se měli dozvědět poslední, tedy čtvrtou kartu dnešního dne. Představení bude mít na starost ruský hráč Pavel, kterého si můžete spojit s mnoha úspěchy na poli eSportu. Vyhrál hned několik HCT turnajů a stabilně se umisťuje v první desítce nejlepších hráčů na dalších turnajích. Představení nové karty proběhne na jeho YouTube kanále.

A co dál?

Pokud se chcete o novém setu Kobolds & Catacombs dozvědět více, rozhodně neváhejte a podívejte se komplexní článek, který obsahuje všechny důležité informace. Případně se můžete podívat také na speciálně vytvořený filtr, který zobrazuje všechny články, které jsme o této expanzi zatím napsali.

 


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

Frajda#2225 23.11.2017 15:44

Škoda, že to není pro rogunu

Igi 23.11.2017 15:28

Konečně karta s pořádným efektem :-) a dokonce si myslím, že ve chvíli kdy meta nebude připravená na TTK (two turn kill), tak i hratelná ...

Jax 23.11.2017 15:43

Já jsem zvědav,jak ji využiješ ty. :-)

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet