Hearthstone Masters Bundle splnil úkol

  hearthstone masters    rise of shadows    bundle   

Na začátku června jsme vás informovali o novém balíčku Hearthstone Masters Bundle za lákavou cenu. Za 19.99$ dostanete 10 balíků karet z rozšíření Rastkahan's Rumble, 10 balíků karet z Rise of Shadows, rub karet Stolen Thunder a šamanského hrdinu Thunder King Lei Shen. Původním cílem prodeje tohoto balíčku bylo vybrat 250 000 dolarů na každý ze tří turnajů, dohromady tedy 750 000 dolarů.

 

Nyní přišla od samotného Blizzardu velice překvapivá zpráva. Nejenže se vybralo potřebných 750 tisíc, ale částka byla za necelých 10 od počátku prodejů zdvojnásobena! Proto může být každý jednotlivý turnaj dotován rovným půlmilonem dolarů! To už jsou slušné peníze. A dokazuje to, že hra není zas tak mrtvá, jak se snaží někteří škarohlídi naznačovat.

Blizzard zdroj

Splnili jsme cíl. Díky Hearthstone komunitě bylo pro každý letošní Masters Tour vybráno 500 000 dolarů. To znamená, že každý pozvaný hráč účastnící se Swiss turnajů získá nejméně 500 dolarů. Ty budou vyplaceny později.

Pokud i vy chcete podpořit turnaje a získat za to nějakou drobnost, máte čas až do prvního července, poté bude prodej Hearthstone Masters Bundle ukončen.


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

Jax 14.06.2019 14:39

No tak že by drobnost byla 6 legendárek? By mě zajímalo,co dostali ostatní co ten bundle koupili.

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet