Fireside Gatherings 2019 - Co nás čeká?

  Hearthstone    Fireside Gathering   

Po dlouhém mlčení se Blizzard vyjádřil k Fireside Gatherings a slibuje novinky na rok 2019. Co můžeme očekávat?

  • Odměny zaslané Blizzardem na některé Fireside Gatherings se budou tematicky vázat k expanzi.
  • Některé odměny a věci, které bude možné získat pouze na Gathering, tak můžou být dostupné později.
  • Počítá se s pokračováním akcí (eventů) před vydáváním dalších expanzí.
  • Fireside Gahtering Home jsou v podstatě tím, co by Nevypsané (Unlisted) Fireside měly být. V průběhu roku se budou vyskytovat "připomínky", jak se takového Firesidu zúčastnit.
  • Formát Tavern vs. Tavern se vrací. Víc detailů budeme vědět v druhé polovině roku 2019.
  • Partnerství Blizzardu s Microsoft Store a Tespa nadále pokračuje.
Blizzard zdroj

Poslední dobou jsme mlčeli ohledně Fireside Gathering, ale to pouze z důvodu, že na nich usilovně pracujeme, aby vše bylo hotové pro tento velký rok. Jestli jste se předtím nikdy Fireside Gathering nezúčastnili, tak vězte, že to je skvělá příležitost, jak se sejít s přáteli, ať starými nebo novými a společně si zahrát Hearthstone.

 

Pro rok Draka je pro nás klíčové, abychom s vámi dobře komunikovali před každými velkými změnami. Také chceme, abychom byli více flexibilnější v případě provádění změn, o kterých si myslíme, že povedou k lepším zážitkům. Takže bez dalšího zdržování, zde je, co vám Fireside Gathering nabídne tento rok.

Skutečné odměny

V tomto roce vyprávíme velký příběh a Fireside Gathering budou podstatnou součástí kampaní, které budou probíhat se spouštěním expanzí. Obvykle zasíláme odměny pro účastníky Fireside Gathering, které jsou plné plyšových mazlů a jiného zboží, jenž můžete najít na Blizzard Gear store.

 

Tento rok vám chceme doručit odměny, které jsou tematicky vázané k expanzím. Tyto odměny budou dostupné v omezeném množství, avšak budeme se snažit je doručit do všech "Hospod" po celém světě. Některé odměny budou vázány přímo a pouze k Fireside Gahtering, což znamená, že je budete moci získat pouze na Fireside Gathering. (Je možné, že budou později dostupné pomocí jiného způsobu, protože chceme, aby každý měl šanci se k tomuto zboží dostat. Víme, že mnoho z vás potěšilo zboží z Blizzard Gear store, proto nám dejte vědět, co si myslíte o nových odměnách, až půjdou do oběhu.

 

Akce před vydáním expanze - akce, probíhající obvykle o víkendu před spuštěním nové expanze, kde máte možnost si otevřít nové herní balíčky a hrát s novými kartami - budou probíhat i v roce Draka. Jestli jste se ještě nezúčastnili žádné takové akce, tak zpozorněte, jelikož nyní budete mít možnost hostit svou vlastní akci před vydáním, a to z pohodlí vašeho domova. Což nás vede k...

Fireside Home

Zatímco veřejné Fireside Gathering jsou skvělé pro hru, zjistili jsme, že méně formální, přetelská atmosféra menší události může být daleko příjemnější pro nováčky v Hearthstonu. Je to také skvělá příležitost pro začínajícího "hostinského" (pořadatele), kde získá zkušenosti, než se z něj stane velký a známý hostinský. A nejlepší na tom všem je, že veškerou zábavu ze hry (a to ani nezmiňujeme přátele) budete mít přímo v pohodlí vašeho domova.

 

S "nevypsanými" Fireside Gathering jsme začínali již minulý rok. Ale chceme, aby se daleko více lidí mohlo zapojit do této události. Daleko časteji budeme upozoňovat, jak si užít Fireside Gathering z domova pro tento rok. A zde je malá připomínka, jak začít:

  • Fireside Home nabídne Nemsy Necrofizzle, jestli budou naplněny všechny požadavky Firesidu. To znamená mít otevřenou "Hospodu". Jak si otevřít Hospodu najdete zde.
  • Fireside Home vrátí zpět do hry Rub Fireside Gathering.
  • Můžete vytvořit Fireside Home a zároveň ji pořádat ve stejný den.
  • Fireside Home bude mít přístup k Fireside Brawls stejně jako veřejné Fireside Gathering, tudíž bude mít přístup k novinkám před vydáním expanze!
  • Fireside Gathering bude na webových stránkách viditelný pouze Hostinskému, které jej pořádá. Samotný Fireside Gathering bude též viditelná v Klientovi a účastníci jej budou moci vyhledat a najít.

Tavern vs. Tavern

Přišli, viděli a zvítězili. V roce 2017 jsme uspořádali soutěž Tavern vs. Tavern v Severní Americe. Vítězný tým odešel z Jeskyně a ta je nyní volná. Tento rok to může být právě ta vaše Hospoda.

 

Letos budeme pořádat turnaj Tavern vs. Tavern a tentokrát se ho bude moci zúčastnit celý svět. Turnaj bude zahájen později tohoto roku, takže bližší informace zveřejníme až v druhé polovině roku.

Partnerství v Severní Americe

V Severní Americe budeme spolupracovat s Microsoft Store a Tespa, abychom přinesli zážitek z Fireside Gatheringu úplně nové skupině hráčů.

 

Microsoft Store

Microsoft Store nabízí ve svém portfoliu PC, herní konzole, nástroje a software napříč celými USA, Kanadou a Puerto Rico. A nyní budou také pořádat (hostit) také Fireside Gathering! Microsoft Store zahájil pořádání Fireside Gathering před vydáním expanze Rise of Shadows a další budou probíhat každou první středu v měsíci od 17:30 hod. - 21:00 hod., podle lokálního času.

 

Na slavnosti se můžete registrovat zde, kde zjistíte přesné termíny a časy. Vezměte však na vědomí, že registrace vám nezaručuje místo u stolu, jelikož události fungují stylem, kdo dřív přijde, ten dřív žere (tedy mele). Účastí na Fireside Gatheringu pořádané Microsoftem můžete získat balíček karet z Classic setu nebo dárkové karty od Microsoftu.

 

Tespa

Začínáme se více sbližovat s našimi přáteli z Tespy, abychom rozšířili srdceryvné zážitky z Hearthstonu. Vše začne se spuštěním kampaně k expanzi Rise of Shadows. Mnohem více zábavy pak začne na podzim až začne akademický rok, takže mějte oči na stopkách. O Tespě se dozvíte více pak zde.

 

Co na to říkáte? Povedou změny k nárustu hráčů Fireside? Chystáte se zúčastnit nějakého Fireside Gahtering? 


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

Žiadne komentáre
Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet