Alien Nest HS Liga začíná

//pic/loga/anhl_logo
Poslední dubnový den byly rozlosovány skupiny do první Hearthstonové ligy u nás. Sešlo se v ní více než 560 hráčů, aby společně odehráli přes 2000 zápasů a dali určit 4 nejlepším hráčům, kteří si zahrají o ceny za více jak 20.000 korun.

Alien Nest Hearthstone Liga

Hráči v neuvěřitelných 72 skupinách ANHL se poprvé utkají již příští středu. Ještě před zahájením prvních zápasů je však potřeba vykonat několik věcí, které vám pomohou s následnou domluvou a řešením případných problémů.

Krok 1

  • Přidejte si do seznamu přátel všechny hráče ve vaší skupině
  • Pokud si vás váš soupeř nepřidá do konce tohoto týdne, uveďte to v komentářích k vašemu zápasu
  • Krok 2

  • Přečtěte si pravidla, zvláště pak body 5, 9, 14, 15
  • A to je vše. Zní to opravdu jednoduše, ale až skutečnost ukáže, jak snadné to bude. Nezapomeňte prosím, že se jedná opravdu o obrovskou ligu. Adminů je zatím málo a i když se budeme snažit co nejrychleji reagovat, čeká nás každý týden kontrola 280 zápasů a může chvíli trvat, než se k vyřešení některých problémů dostaneme.

    Na závěr ještě doporučení:

    Komunikujte - U vašich zápasů je možné psát komentáře. Potvrďte si tam se soupeřem, že se dostavíte k zápasu, aspoň uvidíte, že se jedná o aktivního hráče. Screenshotujte - Vzhledem k tomu, že hra neumožňuje ukládání replayů, obsování apod., dělejte screeny všeho, co vám přijde důležité. Nevíte, kdy to bude potřeba. Protest - v případě problémů u vašeho zápasu podejte PROTEST. Lépe nás to upozorní na možný problém. Hrajte fair-play - Samozřejmě se mezi námi najdou lidi, kteří budou hledat skulinky v pravidlech, budou zkoušet abusovat, zdržovat apod. Vyvarujte se toho, pokud chcete v této lize hrát. Užívejte si - stále jde jen o hru. Bavte se :). Hodně štěstí všem a snad na viděnou na finále v Nestu! :) Zdroj: Playzone.cz

    Naposledy upravil/a Glea'ar 01.05.2014 v 22:17:39.

    Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

    Diskusia

    Žiadne komentáre
    Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
    Prihlásiť sa
    alebo
    Registrovať nový účet