Změny ve vyhodnocování Deathrattle mechanik!

Všichni hráči této karetní hry netrpělivě očekávají příchod rozšíření Curse of Naxxramas. Jistě jste zaznamenali, že velká část karet se točí okolo Deathrattle mechaniky (něco se stane tehdy, když karta opouští hru). Do teď bylo vyhodnocování velmi nejasné, což se vývojářům nelíbilo a rozhodli se pro změnu. Potvrdili to na svých osobních Twitter účtech:



Ben Brode (jeden z vývojářů hry) byl na svém účtu tázán, jak bude fungovat nová priestova karta. Nejprve odpověděl krátce, že bude fungovat lépe, než tomu bylo doposud, ale později se již rozepsal a naznačil, že pořadí, ve kterém se budou Deathrattly spouštět, bude změněno. Tato odpověď logicky vyvolala další otázky hráčů:


Vše rozseknul Yong Woo, když odpověděl na konkrétní příklad, kdy Cairne (zahrán jako první) zabije Sylvanas, zda bude následně "ukradnut" Baine, který je následkem Cairnova Deathrattlu. Na to odpověděl, že ano, bude. Ale jen v případě, pokud byl Cairne zahrán první. Doposud tomu nebylo za žádné situace a Baine VŽDY zůstal svému majiteli. Pořadí vyhodnocování Deathrattlů tedy bude popořadě s ohledem na pořadí karet, ve kterém byly zahrány!

Na první pohled se může zdát, že jde o nevýznamnou změnu, ale rád bych na tomto místě připomenul množstí karet, které se v Naxxramasu točí okolo této mechaniky. Změna je rozhodně krokem dopředu a otevře hráčům nové taktické možnosti, jak těchto karet využívat.

Přehled všech známých karet a všechny důležité informace o Naxxramasu najdete ZDE.
 



Naposledy upravil/a Astra 11.07.2014 v 11:46:22.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet