WoWfan a HSfan sraz 2013

WoWfan.cz
Už od roku 2010 pořádá WoWfan.cz pravidelné srazy fanoušků webu a hráčů World of Warcraft na oficiálních serverech, ani letošní rok nebude výjimkou. Již na začátku října se uskuteční další WoWfan.cz sraz! Letos to bude i premiérový sraz, který bude věnován také příznivcům nové hry od Blizzardu HearthStone: Heroes of WarCraft a našeho webu HSfan.cz, který Vám přináší užitečné rady a zajímavé články o HearthStone! Jako vždy je vrchním pořadatelem již zmiňovaný Jarda Klícha alias Ketram, který se opět o vše bude starat. Náš tým to samozřejmě ocení, jelikož plánování podobného srazu dá zabrat a my se můžeme věnovat něčemu jinému. Každý účastník se bude moct zúčastnit tomboly o World of WarCraft deskovou hru v hodnotě 2000 Kč! Mezi další ceny bude patřit kniha Noc Draka od Knaaka, různé WoW knížky, herní a filmové plakáty, podložky pod myš a další menší WoW i jiné ceny. A když je to i ten HearthStone sraz, tak se nám snad podaří vydolovat od Blizzardu navíc klíče do bety, ale nic neslibujeme a nezaručujeme, ovšem budeme se snažit.
  • Kdy: 4.10.2013 (pátek)
  • Kde: Restaurace XXX, Senovážné náměstí 2, 110 00, Praha 1 (mapa)
  • Doba trvání akce: Od 18:00 do cca 02:00
Restaurace se nachází v centru Prahy, v její blízkosti naleznete všechny tři linky metra: A - Můstek - 5 minut cesty pěšky, B - Náměstí Republiky - 3 minuty cesty pěšky, C - Hlavní nádraží - 5 minut cesty pěšky. Vlak je také vzdálen 3-5 minut cesty pěšky podle toho, jestli jedete na Hlavní nádraží nebo na Masarykovo nádraží. Autobusové nádraží Florenc je vzdáleno 10 minut cesty pěšky a autobusové nádraží Na Knížecí je vzdáleno asi 10 minut cesty tramvají nebo metrem B. Před samotnou hospodou je možnost zaparkovat na placeném parkovišti, kde cena za hodinu je 40 Kč. V hospodě je cca 65 míst k sezení a je také možnost sedět u baru. Nápojový lístek je zde velmi obsáhlý a měl by každého uspokojit. Točí se zde 10° Staropramen, 12° Staropramen, točené limo a také jsou zde rozlévané nápoje od Coca Cola až po džusy a neochucené vody. Samozřejmě si můžete koupit i brambůrky, křupky a jiné podobné chuťovky. V restauraci také výborně vaří a ceny jsou příjemné. Navštivte stránky restaurece, kde si můžete prohlédnout jídelní a nápojový lístek.
Každý, kdo by se chtěl tohoto srazu zúčastnit, nechť napíše na mail sraz@wowfan.cz. Do zprávy napište váš věk, vaše reálné jméno, jméno vaší hlavní postavy z WoW, guildu, ve které tato postava je, a frakci, za kterou hrajete. E-maily jsou hlavně proto, abychom věděli, kolik lidí máme očekávat.
Na email piště jen, pokud jste definitivně rozhodnuti, že přijedete!
Na sraz si každý, prosím, vezměte tuto kartičku, tu vyplňte, vytiskněte a připevněte na oděv.
aliance karta horda karta
Pokud budete mít nějaké dotazy ohledně srazu, napište je na výše zmíněný mail nebo zde do komentářů. K dispozici je i Facebooková událost. Knihkupectví Minotaur Sponzorem akce a tomboly je knihkupectví Minotaur. V knihkupectví naleznete nejen knížky a komiksy ze světa WarCraftu, StarCraftu a Diabla, ale i jiné z žánru sci-fi, fantasy, horor. Minotaur se nezaměřuje čistě jen na knihy a komiksy, ale i na různé sběratelské figurky, stolní a karetní hry, audioknihy apod.

Naposledy upravil/a Snake Plisken 10.09.2013 v 19:29:11.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet