Winter Tavern Hero Qualifier

  Winter Tavern    Hero Qualifier      

V neděli 4. 12 se v Brně odehrál Winter Tavern Hero Qualifier. Vše probíhalo v E-sportBar 21, což je místo, kde schází hráči všech možných her. Zároveň tu panuje příjemná atmosféra ať už díky obsluze nebo díky tamější výzdobě. Pokud někdy zavítáte do Brna, nebo zde přímo přebýváte, doporučuji sem zajít.

 

Nicméně přejděme k tomu hlavnímu - turnaji. Hrálo se pár dní po odhalení nové expanze Mean Streets of Gadgetzan, takže nebyla jasná meta a byl tedy prostor pro zkoušení nových decků. Částečně proto tedy byla možnost i pro různá překvapení, která dosud nebyla odhalena. Já osobně jsem se turnaje zúčastnil a, myslím si, že jsem překvapil některé stálice jako je Gifo nebo Sh4dowHun73r, když jsem hrál poměrně agresivního paladina s murlocy, založeného na buffování. Zpočátku to nevypadalo jako něco extra silného, ale ukázalo se, že snowball efekt byl opravdu veliký. Turnaj se mi líbil a určitě se zúčastním znovu.

 

Pokud by někdo měl zájem podívat se na zápasy, které se odehrály během turnaje, či si chce poslechnout krátký rozhovor s někým z účastníků, tak zde najdete celý záznam turnaje. Pouze upozorňuji, že celý záznam má více než 8 hodin, takže není příliš pravděpodobné, že byste koukali na všechny zápasy.

Watch live video from on www.twitch.tv

V celém turnaji se hrály 4 balíčky, formát Conquest s jedním banem. Vše probíhalo nejdříve rozřazovací částí Swiss, ze které postupovalo 8 nejlepších, kteří poté hráli play-off vyřazovací část. Celý turnaj vyhrál Fello, od kterého jsme získali hodnocení celé akce.

Turnaj, ve kterém šlo o místo na Tavern Hero se odehrál v krásném prostředí - v Esport baru 21 v Brně. Došlo zhruba 30 a víc lidí a turnaj byl odlišný od jiných, protože se hrál s novou expanzí Gadgetzan, což znamenalo, že ještě se nevědělo, co bude úplně dobré na turnaje.  Můj line-up tvořil Pirate Warrior, Pirate Shaman, Renolock a Freeze Mage, takže jsem dal dost důvěry do nových  agresivních Pirate balíčků, které vypadaly jako největší jistota na turnaj. Překvapily mě různé typy balíčků jako Aggro Paladin, Reno Priest a jiné, co ostatní hráči zkoušeli s novou expanzí. Nakonec se mi podařilo vyhrát a jsem rád za to, že jsem za tak krátkou dobu udělal kvalitní line-up a vybojoval si místo na Tavern Hero.



Naposledy upravil/a Tetrisek 12.12.2016 v 21:06:05.
Tento článek je placenou reklamou

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet