Winch se vrací i s posilou!

Jan "Winch" Svoboda před prázdninami ukončil své působení na poli Hearthstonu. Vydržel celé prázdniny, ale dnes je ten den, kdy se vrací zpět na scénu a opět bude zastupovat barvy týmu eEriness. Tento hráč funguje na naší scéně už od samotného začátku. Jeho prvním velkým působištěm byla organizace ENVi, ze které později společně s celou Hearthstone sekcí odešel do eEriness.

To však není jediná změna, která se v eEriness objevila. Nedávno jsme vás informovali o příchodu nového hráče: Martina "Welfare" Fryče. To celé organizaci nestačilo, protože přijali dalšího hráče, který se proslavil v organizaci Revital Gaming, pod kterou navštívil například Dreamhack ve Švédsku nebo uhrál třetí místo na PG WAY LAN v Trnavě. Pokud sledujete cz/sk scénu pořádně, tak vám hned došlo, že se jedná o Jiřího "Gar0" Turynu!

Gar0 je hráč, který se objevil z ničeho nic. V poslední době se však ukazuje téměř na všech turnajích a poměrně se mu i daří. Na svém kontě má již zmíněné třetí místo z PG WAY LAN, ale také třetí místo z Y-Games Summer 2016! Uvidíme, zda se mu v nových barvách podaří prolomit prokletí třetího místa na všech offline turnajích.

Jiří "Gar0" Turyna na své fanpage zveřejnil pár slov ke svému odchodu z Revital Gaming:

"Od 1. února 2016 jsem do dnes působil v herní organizaci Revital Gaming. Tuto organizaci jsem mimo spousty online turnajů a pár Fujitsu lig reprezentoval i na velkých turnajích, jako je zahraniční Dreamhack nebo československé Y-games a Pg way Trnava, na které bych se bez Revitalu nepodíval.

Rád bych tedy poděkoval celé organizaci, a to především Adamu Liškovi a Pavlovi "Fikimu" Fikejsovi za možnost reprezentovat barvy Revitalu a taky za jejich přístup a vedení organizace. Popravdě, když jsem je v lednu kontaktoval, neměl jsem kromě jedné nepovedené Fujitsu ligy žádný úspěch a i přesto mi poskytli zázemí a přátelskou komunitu, což bylo přesně to, v co jsem doufal.
Nicméně život jde dál, a když mě včera kontaktoval kapitán týmu eEriness s možností přestupu k nim, během chvíle jsem byl rozhodnut, že nabídku přijmu.

Doufám, že se mi v modrobílých barvách bude dařit stejně dobře nebo ještě líp než dosud a zároveň bych rád popřál Revital Gamingu hodně štěstí a úspěchu do budoucna."

Momentální soupiska týmu eEriness

Ondra - Kapitán
Esosek
Raidy
Milan10milan
Horaczio
Welfare
Winch
Gar0

Vzniká otázka, jak se s tímto vypořádá Revital Gaming, protože během jednoho týdne přišli hned o dva hráče! A zároveň, jak se bude nové sestavě eEriness dařit, protože papírově vypadá dobře!



Naposledy upravil/a Tetrisek 31.08.2016 v 21:33:20.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Aspi
Filip Matoušek

Aspi je autorem 50 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet