Vsaďte si na právě probíhající CS DreamHack Masters

  DreamHack    Masters    2017   

Popularita E-sportů neboli profesionálního hraní online počítačových her je stále na vzestupu a pořád platí, že ten, kdo v tom „umí chodit“, může být před bookmakery mnohdy o krok napřed. Jako důkaz mohou posloužit sázky na jednotlivé mapy v League of Legends od profesionálního sázkaře Dobbyho, ze kterých lze vidět, že si lze sázkami na e-sporty vydělat pěkné peníze, pokud se tedy v dané hře skvěle vyznáte a orientujete a umíte rozeznat výhodný kurz od nevýhodného.

 

Ověřit si své dovednosti a znalosti můžete například na právě probíhajícím Counter-Strike turnaji DreamHack Masters 2017 v americkém Las Vegas, kde si při účasti kompletní světové špičky přijde vítězný tým na slušných $200,000. Sázet můžete nejen na jednotlivé zápasy, ale i na celkového vítěze turnaje CS DreamHack Masters.

 

Vsadit si můžete i na League of Legends a další e-sporty

 

Kdo má raději League of Legends, bude jistě potěšen opravdu velkým množstvím her, které jsou v plánu pro následující dny. Čekají nás zápasy League of Legends Championship Series v Evropě (LCS EU) a Severní Americe (LCS NA), LoL Champions v Jižní Koreji (LCK), Japonská liga (LJL), Master Series pro týmy z Taiwanu, Hong Kongu a Macaa (LMS), Tencent LoL Pro League (LPL) a LoL Secondary Pro League (LSPL) pro Číňany nebo třeba Korea challengery. Na všechny tyto světové ligy v LoLku si můžete hned teď vsadit u Tipsportu. Nabídka je více než pestrá.

 

i4yq8b1of3ecdnx_1487316941.jpg

Jak je vidět, ani nejlepší české sázkové kanceláře neusnuly na vavřínech, jdou s dobou a moderními trendy a vypisují čím dál více turnajů a zápasů ve stále populárnějších E-sportech. Slušně se rozrůstá také nabídka LIVE sázek a živých přenosů, za což mohou být fanoušci jen a jen rádi.

 

Kurzové sázení samozřejmě není pro každého a ne všechny baví sázet, navíc je s příchodem nového hazardního zákona značně omezen výběr sázkových kanceláří. Ty zahraniční totiž musejí nově žádat o českou licenci a tento proces bohužel není několikadenní záležitostí. Zatím se licenci povedlo získat jediné firmě. Jedná se o online pokerovou hernu PokerStars, která se znovu otevírá pro české hráče.

 

18+ Hrajte zodpovědně. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek je placenou reklamou

Jerryky
Jaroslav Kovář

Jerryky je autorem 259 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.