Velké změny v Inside Games!

Inside Games patří mezi nejstálejší organizace, kde se mění Hearthstone soupiska jen minimálně. Blíží se konec prázdnin a naservírovali nám takové změny, že se máme skutečně na co těšit! 

První velkou změnou je to, že hráč Filip "ixxii" Ovečka se vzdává postu kapitána a přesouvá se na post asistenta manažera, protože již nemá tolik času na hraní. Bude nyní vypomáhat současnému manažerovi, aby měli hráči ještě lepší zázemí, než měli doteď. Tím pádem se uvolnil post kapitána, který je v týmu dost důležitý, jelikož musí kontrolovat aktivitu všech hráčů. Manažer sáhl po osvědčené osobě, kterou není nikdo jiný než Lukáš "Dodgy" Dočkal, který již jednou kapitánem byl a v tu dobu byla celá sekce neskutečně silná!

Tým však opouští hráč Miroslav "Mirasek" Sloup, který je držitelem stříbrného místa z Lancraftu 2015. Nějakou dobu působil v týmu jako jakási "střídačka", ale nyní musí tým opustit, aby dal prostor nové krvi. Mirasek s odchodem neměl problém, neboť sam ví, že na Hearthstone už nemá moc času.

Nyní se však dostáváme ke zmíněné nové krvi! Prvním hráčem, který se k týmu připojil, je Martin "Vanik" Vaniš! Tento hráč působil v týmu Revital Gaming, pod kterým naposledy obsadil například 4. místo na PG WAY LAN v Trnavě. Zároveň si drží druhé místo v probíhající Fujitsu Lize!


PG WAY LAN Trnava

Druhým hráčem, který posílí modrobílé barvy, je samotný Matyáš "Matty" Kalužný, kterému se momentálně daří téměř ve všech turnajích. V tuto chvíli si drží první místo v PLAYzone Lize II a čtvrtí místo ve Fujitsu Lize! Nedávno byl nejlepším českým hráčem na Summer Preliminaries, kde mu postup do top 8 utekl jen o kousek.


PLAYzone Liga II.

Momentální sestava celého týmu vypadá dost silně a jsme zvědaví, jak se jim bude dařit v nadcházejících turnajích! 

Soupiska týmu Inside Games

{#Česká Republika} Lukáš 'Dodgy' Dočkal (C)
{#Česká Republika} Václav 'Findan' Prosser
{#Česká Republika} Jaromír 'Jarla' Vyskočil
{#Česká Republika} Jakub 'Pardub' Pardubský
{#Česká Republika} Valentin 'Valdaboy' Ivanov
{#Česká Republika} Martin 'Vanik' Vaniš
{#Česká Republika} Matyáš 'Matty' Kalužný

{#Česká Republika} Filip 'Aspi' Matoušek - manažer
{#Slovenská Republika} Filip 'ixxii' Ovečka - asistent manažera

Ke všem těmto změnám se vyjádřil dlouholetý manažer Filip "Aspi" Matoušek:

„Každý rok se snažím po prázdninách nějakým způsobem upravit soupisku celého týmu, abychom byli schopni od září začít pořádný tryhard. Během prázdnin nechávám celému týmu volnější režim, aby si také odpočinuli. To však znamená, že se v září musí znovu utáhnout popruhy a skočit do toho. Proto jsem letos přišel s tolika změnami.

Pro mě největší změnou je to, že ixxii přechází na post asistenta manažera. Bude mi nyní pomáhat s různými organizačními věcmi, což se bude hodit, protože mě letos čekají státnice. Mirasek sice opustil náš tým, ale to neznamená, že by přestal jezdit na různé akce. Byl velkou součástí týmu, takže ho vždy vřele přivítáme v části herny, kde budou sedět naši hráči. Co se týče nové posily. U Vanika jsem měl otazník již nějakou dobu. Je to hodně aktivní hráč, který poslední dobou ukazuje své kvality. Naposledy obsadil čtvrté místo v Trnavě. Nerad beru hráče z jiných týmů, ale tady se ani nedalo mluvit o tom, že by Vanik patřil pod Revital, protože jsem neviděl téměř žádné promo, které by to nějak dokazovalo. V Revitalu se totiž mluví jen o Gar0vi, ze kterého se pomalu také klube dobrý hráč. Proto jsem Vanika oslovil a jsem rád, že kývl a přešel pod naše barvy. Co se týče přebrání hráče, tak svědomí mám čisté, protože si sáhněme na srdce a řekněme, kdo věděl, že je Vanik vůbec v Revitalu. Ohledně Mattyho jsem si nejdříve zjišťoval, jak je na tom s týmem, protože v poslední době se rozjela škatulata batulata a s bývalou DTG sekcí se tu házelo jak s horkým bramborem. Findan mi však řekl, že je bez týmu, protože všichni z Necroraisers odešli, proto jsem ho bez váhání kontaktoval a po delší diskuzi se přidal k našemu týmu.

Když se podívám na momentální soupisku, tak jsem naprosto spokojený a věřím, že teď bude jeden úspěch za druhým. Zároveň chci prozradit, že jsem se také dost zajímal o Powera, který taktéž působí jako kvalitní hráč, ale bohužel nemám místo v týmu. Uvidíme, uvidíme.“

 



Naposledy upravil/a Tetrisek 31.08.2016 v 21:36:34.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Aspi
Filip Matoušek

Aspi je autorem 50 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet