Teaser nové expanze

Redakce PC Gameru dnes obdržela od Blizzardu tajemný svitek, podle kterého se máme těšit na 22. července. Právě tehdy bude s největší pravděpodobností oznámena další čistě karetní expanze ve stylu GvG. Ihned se vyrojily spekulace nad jejím tématem. Podle náznaků, které nám dal Bliizard v minulosti, by to mohli být Piráti vs. Murloci, jiní si myslí, že nebude oznámena expanze, ale pouze další kolo skinů. Zajímavé je i to, že maličká famfára, která zahrála při otevírání svitku, je téměř identická jako při eventu Argent Tournament ve WoW. Bude snad nová expanze nakonec v tomto turnajovém stylu? Forma teaseru by tomu odpovídala, ale necháme se překvapit.

Přepis tajemného svitku:

Šampióni ze všech koutů světa se scházejí, aby byli svědky další vzrušující události, která přichází do Hearthstone. Tato novina putuje široko daleko, aby našla nové statečné tváře, které povolá do zbraně. Jsi jedna z nich?

Připravte se do bitvy a označte si 22. července ve svém kalendáři. Další zprávy však nepřinese poštovní holub, nyní už naštěstí máme lepší způsoby komunikace.



Naposledy upravil/a Bellatrix 10.07.2015 v 01:00:04.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet