Tavern Brawl #143 - Showdown At Blackrock Mountain

  tavern    brawl    ragnaros   

Po delší době tu máme znovu Brawl, který jsme již viděli. Jedná se o epickou bitvu dvou bossů – Nefariana a Ragnarose!

 

Start: 7. 3. 2018

Konec: 12. 3. 2018

 

7et67h7a61_93b0bf86566c9d94fd91c8235fafae626e9c34e5_1520510088_355.jpg

Základní informace

  • Tento Brawl si hráči mohou zahrát již počtvrté.
  • Decky jsou již přednastavené. Hráčům je náhodně přiřazen Ragnarosův Deck nebo Nefarianův.

Strategie

  • Vždy hraje Ragnaros proti Nefarianovi.
  • Nefarian začíná s 30 Healthy a 30 Armorem a se 4 Mana krystaly. Jeho Hero Power Wild Magic přidává hráči do ruky náhodné kouzlo, které stojí 0 Many. V kombinaci s Arcanotronem se jedná o velmi silnou zbraň.
  • Ragnaros začíná s 60 Healthy a bez Armoru. Jeho první Hero Power je Molten Rage, který vyvolá Magma Ragera. Také začíná se 2/6 zbraní Sulfuras. Deathrattle zbraně změní jeho Hero Power na DIE, INSECT!, jehož efekt je udělení 8 poškození náhodnému nepříteli.
  • Nefarian je běžně agresorem. Začíná s vyšším počtem Many, může zahrát karty dříve a je celkově lepší v začátku hry. Hráč, který si jej „vyosoval“, musí protivníka porazit, co nejdříve je to možné. Hero Power používejte pouze tehdy, pokud máte Manu navíc. Snažte se naopak hrát co nejvíce minionů.
  • Ragnaros je na počátku spíše defenzivní. Jeho prvním úkolem je přežít prvních šest kol, kdy se mu změní jeho Hero Power a má možnost otočit hru. Snažte se hrát spíše Control stylem, likvidovat Nefarianovy miniony a snažit se „nedostat na zadek“ už na začátku. Ragnarosův Deck obsahuje spoustu silných karet, které stojí 2 – 3 Many. Jako příklady uvedu třeba Living Bomb, Living Lava nebo Son of the Flame. Na ruce si během mulliganu rozhodně nenechávejte Flame Impa nebo Lava Burst.

Decky

Ragnaros

Minion (20)

Ability (10)

 

Nefarian

Minion (24) Ability (6)

 

Odměna

1 balíček ze série Classic za první výhru.

 

Jak vás tento Brawl baví? Osobně musím říct, že je to jeden z těch povedenějších, kde jdou předdefinované Decky. Za oba hrdiny máte k dispozici zajímavou škálu karet, které jsou určeny pouze pro Tavern Brawly, tudíž si je nemůžete běžně vyzkoušet.


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Jax 08.03.2018 17:23

Osobně tenhle brawl nemám moc v oblibě.Za Nefariana jsem snad ještě nevyhrál.Ty náhodné kouzla jsou dost nejisté investice.Teď jsem měl Ragnarose a to bylo úplně jiné kafe.Zbraň, hero power (minion, poté 8 damage) a co má Nefarian ? Výhodu v krystalech, více "minionů", nějaké draky a náhodné kouzla za 0 many.Kdo s přehledem vyhrál za Nefariana?

P3Kra4 09.03.2018 08:45

Souhlasim s Tebou. Stejná zkušenost. Navíc když jsem včera synovi koukal přes rameno tak to za Ragnarose taky dával s klidem.

Eldarin 10.03.2018 07:19

trikrat sem s prohral za nefariana, nez jsem dostal ragnarose a s prehledem vyhral.. nevyvazenej brawl

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet