Soutěžte o 10 000 Kč a staňte se Sázkařem měsíce

  Bet-Arena    Soutěž   

 

Portál Bet-Arena.cz si pro vás připravil naprosto parádní soutěž o 10 000 Kč v sázkových bonusech a stylových tričkách. Sázkařem měsíce se stane ten z vás, kdo během celého července správně natipuje sportovní výsledky a udrží si co nejdelší šňůru tipů bez chyby. Když se šňůra přetrhne, tak to vůbec nevadí, protože začít je možné znovu naprosto kdykoliv. Na tipy není potřeba sázet a celou soutěž klidně pojměte pouze jako zábavu, při které si vyzkoušíte své sázkařské schopnosti a správný odhad. Navíc můžete vyhrát skvělé ceny v podobě sázkařských bonusů a stylových triček.

 

Vaše tipy se mohou týkat jakéhokoliv sportu nebo událostí. Je jen na vás, jestli se zaměříte na e-sportovní zápasy nebo „klasické“ sporty jako fotbal, tenis nebo cyklistika, nebo budete vše mixovat. Tak do toho a ukažte, jestli jste v odhadování výsledků lepší než ostatní!

 

Zúčastněte se soutěže Sázkař měsíce o ceny v hodnotě 10 000 Kč na Bet-Arena.cz

 

Zvyšte na maximum své šance soutěž vyhrát

Kurzové sázení je, na rozdíl třeba od hracích automatů, dovednostní disciplína. Kombinace znalostí a analýzy zápasů mohou ze sázení udělat moc příjemné přivydělání, nebo dokonce plnohodnotné zaměstnání. Začátky nejsou jednoduché, ale díky portálu Bet-Arena bude vše snazší. Zcela zdarma navštívíte školu sázení, ve které vám poradí profesionální sázkaři, ale také přívětivá komunita.

 

Naučíte se rozpoznávat skvělé šance, ale také jak poznat chybu. Jestli se chcete inspirovat, podívejte se také na sázkařské tipy s podrobnými analýzami zápasů nebo událostí. Začít můžete třeba na právě probíhajícím tenisovém Wimbledonu. Díky analýzám přesně zjistíte, v čem je tip zajímavý a proč by na něj mohlo být dobré vsadit. Tipy se můžete inspirovat třeba právě do soutěže Sázkař měsíce o ceny v hodnotě 10 000 Kč.

 

Noví sázkaři se navíc mohou těšit na bonus 1 000 Kč na první sázku bez rizika. Pokud vsadíte poprvé a sázka nevyjde, tak dostanete všechny peníze zpátky. Je to výborná příležitost, jak třeba i trochu zariskovat, protože při trefě můžete zcela bez rizika získat opravdu velmi zajímavou výplatu.

 

Vyzkoušet také můžete hru zdarma na automatech a získat 50 Free Spinů na tenisový automat. Je to jednoduché a vyzkoušet můžete hru zdarma, při které si ovšem necháváte všechny výhry.

 

Získejte díky Bet-Areně 1 000 Kč na první sázku bez rizika

 

18+ Hrajte zodpovědně. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek je placenou reklamou

PanOlda
Oldřich Horák

PanOlda je autorem 0 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.