Seriál - Vyber nejlepší karty z Mean Streets of Gadgetzan

S novou expanzí přichází i nový seriál na našich stránkách. Po dlouhé době bez nějakého pravidelného seriálu tak přichází Vyber nejlepší karty z Mean Streets of Gadgetzan!

Hráči, kteří jsou do našeho seriálu vybráni, budou vždy hodnotit z karet, které jsou aktuálně známy, takže je možné, že na konci se ukáží mnohem lepší či zajímavější karty. Nicméně stále je velmi pravděpodobné, že některé z nich budou velmi oblíbené v kompetitivních balíčcích. A to bez ohledu na to, zda budou či nebudou vybrány jako nejlepší karty z expanze.

V prvním díle pro nás bude hodnotit Valda z týmu Inside Games.

>>Pokračovat na článek<<

Ukázka:

Pamatujete si, jak jsem se Vás ptal, zdali se z priesta nestane nový shaman? Sice se tato karta hodí pouze do dračího kněze, ale má vše, co byste mohli chtít! Za 5 man 5/6 tělo je výborné a k tomu má karta insane battlecry, zejména v pomalejších matchupech. Objevit kartu z nepřítelova balíčku samo o sobě není taková pecka, ale pokud dokážete pracovat s informacemi, které Vám mechanika discover poskytne, určitě by se Vám měla naskytnout šance svého protihráče překvapit a získat v zápase výhodu. Zaprvé, můžete se dozvědět, přesně jaký balíček protihráč vlastně hraje (to ne vždy v 5. kole víte). Tudíž budete například vědět, zdali obehrávat Nzotha v CW, či kombo v Renolockovi. Zadruhé můžete získat informaci o specifické „tech kartě“, kterou má Váš soupeř v balíčku (např. Deathwing).


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet