Rozhovor s Thijsem

Pokud vám jméno Thijs nic neříká, tak vězte, že právě tento hráč patří mezi nejpozoruhodnější a nejlepší hráče na světě. Jako jeden z mála se může chlubit výhrou Dreamhacku v Bukurešti a velmi impozantní sérií výher v King of the Hill, kterou jen tak někdo nepřekoná. Pakliže vás tedy o tomto hráči zajímá víc, můžete si přečíst vskutku zajímavý rozhovor, který naleznete níže.

2p: Můžeš nám říct, jak si se ke hraní Hearthstonu dostal a co vše si musel podstoupit, než jsi se stal profesionálním hráčem?

Thijs: Po několika měsících hraní otevřených kvalifikací v ZOTAC cupu, které se mi podařily i pětkrát vyhrát, jsem byl pozván do King of the Hill, kde si mi podařilo vyhrát dokonce devětkrát v řadě. Po tom všem už to šlo rychle. Do celkového podvědomí jsem se dostal hned po výhrou Dreamhacku v Bukurešti a obsazením druhého místa na Dreamhack Winter.

2p: Novinky o vašem týmu jsou vzrušující! Co od vás můžeme tento rok očekávat?

Thijs: S RDU jsme velmi dobrými přáteli. Navíc jsem už dlouho ve spojení s Lifecoachem a Lotharem, přičemž podle mne je Nihilum další velký krok na cestě stát se profesionálním hráčem. Můžete tedy od nás očekávat hodně!

2p: Co považuješ za své největší úspěchy v tvé dosavadní kariéře?

Thijs: Myslím, že můj výkon v King of the Hil byl neuvěřitelný. Přeci jen vyhrát devětkrát v řadě se jen tak někomu nepodaří, ale ještě lepší je pro mě první místo na DH v Bukurešti a druhé místo v DH Winter.

2p: Kdo je podle tebe nejlepší na světě?

Thijs: Tohle není zrovna lehká otázka, navíc po vydání GvG. Přesto podle mne můžete považovat nás, Cloud 9, Tempo Storm a Archon jako nejlepší týmy na současné scéně.

2p: Kdo je tvůj největší rival? A jste přátelé?

Thijs: Nemohu říct nikoho jiného, než Kolenta. On totiž proti mně vyhrál poslední kolo v kvalifikaci na BlizzCon a také DH Winter. Popravdě bylo úžasné, když jsem ho v našem posledním zápase porazil. I tak však máme dobré vztahy a ano, jsme přátelé.

2p: Který deck vidíš jako nejlepší na budoucích metách?

Thijs: Na každé metě jsou velmi silné midrange decky. Meta se však neustále zpomaluje, z čehož budou těžit aggro decky. Přesto vidím midrange jako dobrou volbu hlavně na turnaje.

2p: Jaká GvG karta je podle tebe nadhodnocená?

Thijs: Myslím, že Unstable portal. Po vydání GvG si hráči pořád stěžovali, jak je tato karta nadhodnocená, ale když se na kartu podívám dnes, nemyslím si, že tomu tak je.

2p: Jaká karta je podle tebe nejvíce „broken“?

Thijs: Dr. Boom. I když se může zdát v pořádku, dává hráči až moc velkou kontrolu nad celým stolem. A popravdě je to také jediný důvod, proč většina hráčů hraje Big game huntery.

2p: Co by HS podle tebe potřeboval, aby se stal ještě lepší hrou?

Thijs: Rád bych viděl lepší ladder systém. Dále by se hodilo udělat něco s legend ligou. Přeci jen po dosažení legend ranku už není moc důvodů, proč hrát dál.

Pokud vás Thijs nějakým způsobem zaujal, můžete ho sledovat na jeho twitch kanále.



Naposledy upravil/a GoonVe 09.02.2015 v 12:35:06.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

GoonVe
Lukáš Ondrovčák

GoonVe je autorem 6 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet