Road to Legend #2 průběh!

Road to Legend #2 začíná a s ním také náše intenzivní zpravodajství, kde se pravidelně budete dozvídat, jak si kdo vede. Vše neleznete níže, takže přejeme hráčům hodně štěstí a vám přijemné čtení.

Aktuální dění můžete sledovat jak zde, tak na fb stránkách Alza Game CenterHearthstone CZ/SK, a také na twitteru pod hashtagem #RTL_MSI. Naším velkým favoritem je Synthetic a Faeli, jistě se ale dočkáme zajímavých soubojů, především od ranku 5 a výše, když už půjde do tuhého. Věříme také, že se tentokrát někdo přeci jen dostane na Legendu a vyhraje tak turnaj.

Aktualizace naleznete níže! Probíhat budou každou hodinu, tak si nezapomeňte aktualizovat prohlížeč!

Pravidla

Všichni hráči začínají na ranku 16, 3 hvězdy. Všichni hráči budou připraveni na tomto ranku a čekají, než nastane půlnoc. V 00:00 se začíná hrát samotné Road to Legend (dále RtL). Hráči, kteří nebudou v danou dobu na ranku 16 a 3 hvězdy, se musí nejdříve dostat na tento rank, až poté můžou začít hrát.

Hraje se ladder ve formátu Standard a nejsou aplikovány žádné restrikce na stavbu balíčku kromě omezení formátu, stejně jako není omezení v používání class.

RtL se ukončí po 24 hodinách, anebo poté, co první hráč dosáhne Legendary ranku, tedy podle toho, co přijde jako první. Poté, co se toto stane, jsou hráči povinni dohrát svoji poslední partii. Admin turnaje poté vyhodnotí pořadí a sestaví konečný žebříček. V případě, že by na prvních třech pozicích byla remíza (tj. hráči budou mít stejný rank a stejný počet hvězd), rozhoduje o jejich pořadí vzájemný zápas (BO3 Standard, dva decky formát Last Man Standing).

Přehled hráčů

Konečné pořadí!

Aktualizace v 18:00

Synthetic to dotáhl dokonce a vyhrává druhý Road to Legend tím, že dosáhl Legend ranku, což se zatím nikomu nepodařilo!

Aktualizace v 17:00

Je 17 hodin a před námi ještě 7 dalších hodin. Klíč k ukončení má Synthetic, kterém vždy chybí jedna jediná výhra, aby dosáhl Legendu, jenže má smůlu a prohraje a tak je to stále dokola. Je na to celkem smutný pohled a pro hráče to musí být o to těžší.

Mnohem zajímavější to je v souboji o druhé místo, kde jsou hned 4 hráči - Faeli, PidoHS, Pokrovac a UnknownGamer. Pokud si tyto ranky udrží a budou mít stejný počet hvězd, bude to znamenat vzájemné zápasy, kde hráči mohou udělat osudovou chybu z nervozity.

Zda tomu tak bude, uvidíme, až to Synthetic uzavře. Samozřejmě, pokud to vůbec zvládne.

Aktualizace v 16:00

Posledních osm hodin před námi! Synthetic se snaží dohrát těch několik zbývajících zápasů do Legendy. Souboj od 2. a 3. místo je v plném proudu. Síly změřili Pokrovac a PidoHS. Vítězí Pokrovac a upevňuje svou pozici na ranku 4, stejně jako UnknownGamer.

Faeli, NippleKing a PidoHS to mají nahnuté, ačkoliv Faeli byl dlouhou dobu druhý.

Denny a Zaumer se nějak zasekli na 12. a 13. ranku, což je veliká škoda. Přeci jen každý očekával jiné jméno na konci tabulky. 

Aktualizace v 15:00

Máme za sebou 15 hodin hraní a stále žádný vítěz. Synthetic, ačkoliv právě hitnul rank 1, to pěkně fláká, nebo snad jeho Patroni? Nechce se překvapit, zda to do dvou hodin ukončí, či nikoliv.

Ačkoliv o vítězi je možná jasno, nedá se říci to samé o druhém a třetím místě. Zde máme hned tři hráče na stejném ranku, nehledě na to, že další dva jsou jen o rank výše.

Velkýmp řekvapením je UnknownGamer, který se probojoval mezi nejlepší během několika hodin. To je uctihodné. Pojďte podpořit Synthetica, který je už kousek od výhry!

https://www.twitch.tv/synthetichs

Aktualizace v 14:00

Synthetic je napůl cesty k ranku 1. Škoda prohry nad Pokrovacem, mohl být už jen jedno vítězství od postupu. 

Soupěř zahraje Grommashe a Faeli na to reaguje slovy: "Ooo, někdo se na mě pokusil poslat Orka, velikého".

Opět to vypadá, že polovina hráčů má rank 6 a níže a druhé 10 a výše. U toho třetího místa to vypadá opravdu zajímavě. Faeli udělal dobrou věc, že odtamtud utekl na rank 4. Začíná tam být fakt těsno.

Vypadá to, že CzechCloud se přeci jen trochu vzchopil a něco začal hrát. 

Aktualizace v 13:00

Během poslední hodiny se Synthetic utkal 2x s Pokrovacem a Synťa pokaždé vyhrál, což mu zajistilo postup do 2. ranku! To je zatím nejlepší umístění v Road to Legend. Tak teď už to je jen kousek.

Další perlička ze streamu, tentokrát od NippleKinga: "Prosím Bože, odje*ej mě do ranku 1. Odš**stej mě do legendy".

Faeli, Pokrovac, PidoHS a dovolím si napsat i UnknownGamer jsou jediní hráči, kteří by mohli ještě Synthetica ohrozit. Šance je to však malá. Synťa to má neskutečně rozjeté a jeho Patroni ho nenechají ve štychu. Bude to tedy boj spíše o druhé a třetí místo.

Aktualizace v 12:00

Synthetic opět hrál proti Faelimu. Dnes se to stává celkem často, ale o to lepší je sledovat, kdo z nich si pro sebe urve vítězství. Tentokrát byl vítězem Synthetic, kterému se výhra zajisté velice hodila.

Faeli v jednu chvíli prohlásil: "Dohnali mě nějaká děcka. Pido a nějakej Děckovač". To když zjistil, že na ranku 6 není se Syntheticem sám.

Synthetic mimo jiné ztratil svůj rank 3 a skoro celou hodinu ho získával zpět. Mezitím se posunul Faeli s Pokrovacem na rank 5 a nechali PidoHS na šestce.

Hráči kolem ranku 9 se neustále točí. Jednu chvíli je například NippleKing na desátém a pak zase na devátem. CzechCloud s Dennym se již posouvají na rank 13, gratulujeme!

Aktualizace v 11:00

PidoHS útočí na druhé místo! Již nyní je na šestém ranku. Pomalu ale jistě se posouvá dopředu, je snad možnost, že by ohrozil i Synthetica? Ten právě teď hitnul rank 3 a je zase o kousek blíž vítězství. Přijďte ho podpořit na stream - https://www.twitch.tv/synthetichs

Zbytek hráčů se moc nepohnul, až tedy na Clouda, který se posunul na rank 14 a je tam na stejném místě, jako Denny.

Aktualizace v 10:00

Máme opět střídání stráží první příčky. Nyní se dostává dopředu pro změnu Synthetic s rankem 4. Faeli bohužel nezvládl nápor a spadl až na rank 6. Synthetic má tak opět celkem náskok.

Na třetím místě se snaží předehnat Faeliho Pokrovac, který dosáhl taktéž rank 6. Vypadá to tedy na silnou trojici, která rozhodne o osudu této Road to Legend, pokud Pokrovac neodpadne, protože to vypadá, že je unavenější, než by sám chtěl.

Zlepšení můžeme sledovat také od PidoHS, který se zařadil mezi nejlepší čtyři hráče. Ostatní hráči spíše stagnují, než že by se někam posouvali. Naštěstí mají stále času ještě dostatek, aby se posunuli kupředu.

Aktualizace v 09:00

Máme devět hodin. Faeli ke vší smůle spadl zpátky na rank 5, kde se stále nechází také Synthetic. Faeliho už nebaví hrát proti těm samým lidem, které jednou porazí a podruhé zase prohraje. Postavil si proto rogunu, se kterou by je měl porazit. Po chvíli však usoudil, že warrior byl asi lepší a tak se vrací zpět.

Velkým překvapením je JohnyCryptoN, který se během dvou hodin posunul na čtvrté místo za Pokrovace! Slušný výkon, když dvě hodiny zpět byl na 14. Jen tak dále! 

CzechCloud je opět na ranku 16 a vypadá to, že druhý RtL bude stejně špatný jako první.

Aktualizace v 08:00

Brzká ranní hodina je pro hráče náročná, protože hrají proti stejným soupeřům. Především pak ti, co jsou na vysokéme ranku. Jedním z takových hráčů je Viper. Toho potkává Faeli a Synthetic velice často a oba jsou tímto hráčem trochu rozladění.

Faeli se přiblížil ranku 4, jen špatně zahraný Ragnaros mu to překazil a radši si proti stejnému soupeři zahrál znovu.

Cloudovi se nedaří a opět sestupuje na rank 15, kdy mu ostatní hráči opět utíkají. Velice zajímavé to začíná být v boji o třetí místo, kde jsou hned tři lidi na stejném místě a hned o jeden rank níže jsou další dva. Hodně si teď polepšil UnknownGamer, který jistě zatopí svým soupeřům! 

Aktualizace v 07:00

Další hodina je za námi a jak už to ve světě plného RNG bývá, změnilo by se jméno hráče na prvním místě nebýt rozhodujícího vzájemného zápasu mezi Faelim a Syntheticem. 

Faeli si ještě střihnul se Syntheticem další vzájemný souboj, který vyhrál s velkou dávkou štěstí Faeli. Na vzájemné zápasy je to již 2:1.

Vypadá to, že zatím tito dva hráči nejsou ohroženi svými soupeři. Hlavní souboj bude jistě především o třetí místo, kde stále zápolí NippleKing a Sychry. Dohnat se je snaží Pokrovac, kterému se to skoro podařilo.

Na posledních místech se stále pohybuje CzechCloud, JohnyCryptoN a není také Zaumer.

Aktualizace v 06:00

Faeli dohnal Synthetica na ranku 6 a opět si dali mezi sebou zápas. Tentokrát chtěl Faeli oplatit předchozí vzájemnou prohru, což se mu podařilo a je to 1:1. Tímto se Faeli ujal vedení, když o chvíli později postupuje na rank 5 a předhání tak Synthetica, který vedl dosavadní závod. Top trojku uzavírá NippleKing, který je na ranku 9.

Vzájemné zápasy jsou hrozně fajn. Můžeme více než doufat, že jich uvidíme více. Hráči by tak mohli měřit svou sílu mezi sebou.

Pomalu ale jistě začínají útočit na třetí místo Sychry, Cogik a PidoHS. Na nižším ranku se to taktéž trochu pohnulo a vyjma Johnyho jsou hráči na ranku 13 a méně.

Aktualizace v 05:00

Prozatimní vedoucí hráč, Synthetic, prohrává hru snad pokaždé, pokud dostane do ruky Battle Rage. Již se posunul na rank 6, což ho dává opět menší náskak před ostatními. Především před Faelim, NippleKingem a Sychrym, kteří mu stále dýchají na záda.

Ostatní hráči jsou mezi rankem 12 - 15. I oni mají stále šanci se rychle vyšplhat nahoru. Rozhoduje tu každý zápas a každá výhra.

Zajímavé je, že zatím nejúspěšnější hráči hrají Patron Warriora, kdežto ostatní se snaží s jinou classou nebo i kombinovat. Otázkou je, jak dlouho bude trvat, než se Patroni dostanou přes ostatní Patrony, o které není na vyšokém ranku nouze.

Aktualizace ve 04:00

Mám tu první menší stagnaci u našich vedoucích hráčů. Synthetic se zastavil na ranku 7, takže jeho soupeři nyní mají šanci se mu trochu přiblížit. Již z minulosti víme, že se věci mohou vyvinout úplně jinak.

Velký posun udělal PidoHS, který je prozatím na ranku 12, stejně jako je již nějakou dobu Pokrovac. Hned za Pokrovacem je Cogik, který by mohl také pomalu zaútočit na přední příčky.

Posun taktéž udělal CzechCloud, a to na rank 15. Vypadá to, že smůla byla prolomena. Johny se i nadále trápí na ranku 17, což je určitě veliká škoda.

Aktualizace ve 03:00

Synthetic se prohlásil operní hvězdou, když byl vyzván, aby nezpíval na streamu. Také během psaní druhého aktualizace postoupil o další rank, což je opravdu neuvěřitelné.

Vláda Synthetica neustává, spíše naopak. Jeho rank 7 (měl již 6!) by mohl být vzorem pro ostatní, hlavně pro ty, co jsou stále kolem ranku 15. Vtipné na tom je, že Synťa stále hraje za Patrony. Dnes je RNG bůh na jeho straně, jinak si to nedokážeme vysvětlit. Držíme však palce! 

Dále tu máme Faeliho, který se zasekl na ranku 10, Pokrovace, který se posunul na rank 12. Faelimu již dýchá na záda NippleKing se Sychrym s rankem 11.

Na posledních pozicích se stále trápí CzechCloud a JohnyCryptoN. Měli by už začít něco hrát, jinak již své soupeře nedoženou.

Aktualizace ve 02:00

Na Faeliho streamu se objevila hláška, že někdo z jeho přátel má Legendary rank! Stal se jím Rastafish. Doufejme, že i někdo z kluků dosáhne vytouženého ranku. Sythetic jako první dosáhl na rank 11, 10 a 9, jeho tajemstvím v tak rychlém postupu jsou stále Patroni, neuvěřitelné. Máme snad vítěze RtL? Faeli je v těsném závěsu na ranku 11 a pomalu se vzdalují ostatním soupeřům! Stejně jako Synťa, už taktéž hraje Patrony.

Třetí místo obsadil NippleKing a Sychry. Stále není nic jisté a i tito dva nováčci v RtL se mohou probojovat na první místo. Nechme se ale překvapit.

Vypadá to, že Cloud je zpět ve hře, ale až na ranku 17, snad trochu zabojuje a dostane se výše. Stejně na tom je také JohnyCryptoN.

Aktualizace v 01:00

Road to Legend má za sebou první hodinu! Ihned na začátku, v prvním zápase, se potkal Pokrovac a PidoHS, vítězem tohoto duelu se stal Pokrovač! Synthetic drtí své soupeře Patrony. CzechCloud se stal hned na začátku obětí ddos útoků a ani po hodině se to moc nezlepšilo, znamená to snad konec Clouda? Faeli startoval s Dragon Warriorem, aby jeho hry byly svižnější a zábavnější (také si na RtL připravil borůvky a další zajímavá jídla). 

Nejvyšší rank má po první hodině Faeli, který suveréně vede na ranku 12! V těsném závěsu na ranku 12 je Synthetic a první trojici uzavírá Pokrovac na ranku 14. Stále na stejném ranku se zatím pohybuje CzechCloud, Cogik, Denny a JohnyCryptoN. Kluci by si měli pospíšit, jinak jim ujede vlak. Respektive hráči na prvních pozicích.

 


 



Naposledy upravil/a Jerryky 02.07.2016 v 18:08:30.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet