Road to Legend #2 oznámen!

Dnes byl oznámen druhý Road To Legend! Závodu se tentokrát zúčastní dvanáct lidí, kteří budou hrát o neuvěřitelných 30 tisíc korun. Nebude to ovšem tak lehké, protože hráči budou začínat na stejném ranku - nyní bude zahajovací rank 16 a 3 hvězdy. Kdo jako první dosáhne ranku Legend, vyhrává pohádkových 15 tisíc! Tento výkon bude vyžadovat hodně štěstí, síly, ale také trpělivosti. Během této cesty mohou narazit na spoustu překážek, silných decků a soupeřů. Druhého RtL se účastní také hvězdy předchozího závodu, ale ani ony to nebudou mít tak lehké. Soupiska hráčů se nám rozrostla o další tři hráče. Níže naleznete krásný přehled hráčů, ale my si je během tohoto týdne postupně přiblížíme.

Během celého trvání akce vám budeme přinášet aktuální informace, takže se jako první dozvíte, kdo jak na tom je a jak si daří. Tak neváhejte sledovat naše stránky, abyste byli v obraze. Upozorňovat budeme také skrze facebookové stránky, takže o nic nepřijdete.

O co všechno se tedy hraje? Nejlepší, v podstatě nejrychlejší z hráčů si odnese krásných 15 000 Kč, druhý 10 000 Kč a třetí 5000 Kč!

Celou akci zaštiťují Notebooky MSI Gaming Series a největší internetový obchod Alza.cz, a také my - HSfan.cz! Další informace také naleznete na roadtolegend.cz.

Přehled hráčů

Otázka do diskuze: Kdo si myslíte, že vyhraje druhý Road to Legend?


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet