První turnaj v HTSS úspěšně za námi

Dnes se v České Lípě odehrál první turnaj v HTSS. Škola, která dostala možnost prověřit kvalitu svých studentů ve hře Hearthstone byla Soukromá podnikatelská střední škola

účastníci
společná fotka účastníků

Ve škole se sešlo celkem 10 studentů, kteří Hearthstone hrají více či méně. Po úvodních přípravách, kdy proběhlo formální uvítání, postavení herních koutků s Fujitsu notebooky, roztažení reklamní stěny, připravení výher došlo na seznámení účastníků se systémem turnaje, první registrace na PLAYzone a kolem 10. hodiny pak vypukly první zápasy.

Ceny
koutek s cenami pro účastníky 1. turnaje v HTSS

Hned po úvodních kolech bylo jasné, že mezi studenty jsou jasní favorité. Velmi rychlé hry s jasným koncem se zapojením několika legendárek ukázalo, že o hráče znalé Hearthstonu nebude dneska nouze. Už v základních skupinách došlo na první napínavé zápasy, kdy očekávaný favorit Takeno postoupil překvapivě až ze 2. místa. Ve druhé skupině naopak naprosto hladce z 1. místa postoupil Bobyches s celkovým skorem 4-0 (8-0).

V play-off došlo na skutečné lámání chleba. Prvním důležitým zápasem bylo utkání mezi Dotyourface a Takenem. Dotyourface dokázal již podruhé Takena porazit, i když tedy už s výsledkem 2-1. Čímž si zajistil postup do finále WB. Ve finále WB se utkali oba vítězové základních skupin. Bobyches a Dotyouface. Zvítězit dokázal první zmiňovaný s výsledkem 2-1, čímž se zároveň stal prvním postupujícím na českolipské okresní finále HTSS.

herní koutky
studenti se v play-off utkali na připravených Fujitsu noteboocích

V LB zatím Takeno předváděl spanilou jízdu za nápravou svého dosavadního působení. S výsledkem 2-0 nejprve porazil MartyTucka, pak Kamenoloma a v samotném finále LB stanul již potřetí proti své dnešní nemesis, hráči Dotyourface. Únava a napětí ve 3. vzájemném duelu byla znát na obou účastnících a možná to rozhodlo o konečném vítězství Takena 2-0.

Postupující na okresní finále jsme tak znali a na řadě bylo už jen určit, kdo z hráčů odejde s celkovým vítěstvím, lepšími cenami a také lepším nasazením do okresního finále. Po vyrovnaných hrách nakonec až v té závěrečné, třetí, Takeno dokázal zvítězit a stal se celkovým vítězem prvního turnaje v HTSS.

vítězové
zleva: 2. msto - Robin Berlov, 1. místo - Martin Bureš, 3. místo - Michal Krampera

Vítězové turnaje v HTSS na SPoSS:

 



Naposledy upravil/a HTSS-Jump 18.12.2014 v 22:17:25.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet