První turnaj v HTSS již zítra

Před několika týdny jsme vás informovali o spuštění netradiční soutěže - Hearthstone turnaje středních škol. Zítra, 18. 12. 2014, začne první turnaj z úvodní sezóny HTSS. Studenti na první škole, kterou je Soukromá podnikatelská střední škola v České Lípě svedou boje o první 2 postupová místa na okresní finále.

HTSS výhry

Dnes při návštěvě škol jsme byli zkontrolovat připravenost počítačové učebny. Trefili jsme se přesně do hodiny informatiky, kde jsme měli možnost vidět část studentů, kteří dostali možnost se během hodiny připravovat na zítřejší turnaj. Po této pro mě nezvyklé situaci jsem s dobrým pocitem odcházel domů, kde nás čekaly finální přípravy na zítřejší turnaj.

Na nejlepší 3 hráče zítřejšího turnaje čekají věcné ceny v podobě her od ABC Daty či Comgadu a Gamlery triček. Zkrátka neodejdou ani další účastníci, kdy každý z nich obdrží dárky od dalších partnerů HTSS.

Teď už nic nebrání tomu, aby první turnaj HTSS plně započal. Vy se samozřejmě můžete těšit na fotky i video z úvodního turnaje, stejně jako na report, který vám naše redakce z turnaje připraví.



Naposledy upravil/a Kinedryl 18.12.2014 v 18:10:18.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet