Pozvánka na finále Hearthstone PLAYzone Ligy

Hearthstone: Heroes of Warcraft je nejbolíbenější karetní hrou současnoti. Proto ji PLAYzone nenechal bez povšimnutí a zařadil ji mezi hry, které se dočkaly takové pocty, jakou je zařazení na Mistrovství České Republiky v počítačových hrách.
 
To, že jsou v Hearthstone PLAYzone lize jen ti nejlepší karbaníci z českých luhů a hájů se již na začátku postarala náročná kvalifikace. Z ní postoupili meyger, Romasik, Melane, Silhan, Raidy a wenek. Těchto šest hráčů doplnilo Namcora a Faeliho, kteří obdrželi pozvánku do ligy za skvělé výkony v předešlých měsících.
 
To, že pozvánka nebyla jen gentlemanským gestem, ale že měla své opodstatnění, ukázali oba hráči, když v základní části obsadili obě nejvyšší příčky. Do play-off s nimi se probojovali meyger a Melane. Navíc i komentář bude obstarán naprostou českou špičkou. Na mysli máme CzechClouda, D0L1Ka, Mirrariho a Pida.
 
V průběhu základní části si to všichni hráči rozdali 2x každý s každým. Tím pádem všichni absolvovali 14 zápasů. Toto husté síto zajisté zaručuje, že ve finále je největší špička, která se v České republice momentálně nachází. Navíc všichni čtyři finalisté se velmi dobře znají, bude tedy o to zajímavější sledovat, s jakými decky do finále vyrukují - zda budou sázet na osvědčenou kvalitu, či budou counterovat nejsilnější decky, nebo se budou snažit překvapit své soupeře nečekanými balíky.
 
Jak to všechno dopadne budeme moci sledovat v pátek 20. května od 13:30. Toto dlouho očekávané play-off, kde si to mezi sebou rozdají dvojice Faeli vs. Melane a Namcor vs. Meyger, budeme moct sledovat buď živě v Alza Game Zone v pražských Holešovicích, nebo na streamu PLAYzone (odkaz). Faeli si jako vítěz základní části mohl vybrat svého soupeře. Volbu Melaneho okomentoval takto: „Nemyslím si, že by kdokoliv z finalistů byl "lehčí" soupeř, navíc bude double eliminace. Vybral jsem tedy prostě 4. místo“.
 
Tato akce je vyvrcholením půlročního snažení těch nejlepších hráčů na české scéně. Zápasy tedy budou dosahovat té nejvyšší úrovně, navíc finalisté si mezi sebe rozdělí 12.000 Kč. Ať už tedy navštívíte přímo Alza Game Zone nebo si naladíte PLAYzone stream, vězte, že se určitě nudit nebudete!
 


Naposledy upravil/a Tetrisek 23.05.2016 v 18:35:33.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet