PLAYzone Liga II zná své hráče!

Od první PLAYzone Ligy nám uplynulo několik týdnů. Všem bylo jasné, že se brzy dočkáme pokračování, protože tato liga měla perfektní sledovanost i následný prizepool. Pokračování začalo před pár týdny, během kterých se mohlo několik jedinců kvalifikovat a následně se s Faelim z týmu eSuba a Meygerem z týmu Fraternitas poprat o spoustu peněz.

První liga se hrála tím stylem, že každý hráč odehrál jeden zápas za týden. Tentokrát se vše mění, protože každý hráč odehraje hned dva zápasy týdne! To znamená, že konec ligy je naplánovaný na srpen a hlavně se můžeme těšit na více streamů! První stream začíná již dnes a postará se o něj CzechCloudDolik na channelu: twitch.tv/PLAYzone_channel

Faeli - Výherce PLAYzone Ligy I.

Hráči v PLAYzone Lize 2!

V Lize bude opět bojovat již zmiňovaný Faeli a Meyger. Oba si místo zasloužili skvělými výkony v první lize. Zbytek osmičky je však úplně změněný!

Matúš "Naturelord" Hodermarský 

Hráč, kterému je teprve 17 let a hraje za Team Universe! Tento tým je na scéně krátkou dobu, ale už stihl urvat několik dobrých umístění. Tentokrát se však povedlo něco, čím se může vedení týmu skutečně pyšnit. Mladý slovenský hráč nahradí Silhana v osmičce nejlepších. Uvidíme, jak se mu bude dařit!

Roman "Thinny" Venhuda

Hráč, který působí již nějakou dobu v týmu Cyber Gaming a na cz/sk scéně se pohybuje od úplného začátku! Thinnyho můžete vidět téměř na všech offline akcích a zároveň i online akcích. Jde pravděpodobně o jenoho z favoritů celé ligy!

Matyáš "Matty" Kalužný

Tento hráč byl dlouhou dobu bez kvalitního týmu, což bylo poměrně dost zvláštní vzhledem k tomu, že se roku 2015 umístil na třetím místě na Lancraftu. Nedávno si ho pod sebe vzala organizace Dark Tigers, která bohužel před pár týdny ukončila své působení. Proto momentálně Matty zastává barvy Necroraisers. Jedná se o dalšího velkého favorita.


Toto byla trojice hráčů, která postoupila z první kvalifikace. Teď se však podívejme na velmi zajímavou trojici z druhé kvalifikace. Ptáte se proč je zajímavá? Protože se jedná o hráče, kteří nejsou na scéně moc známí!

Martin "Wiarnot" Ostrý

Jediný hráč, který působí v nějakém týmu. Hájí barvy týmu Inaequalis, kde je jedním z asi dvaceti hráčů, kteří se podílí na aktivitě Hearthstone sekce. Uvidíme, jak se bude dařit hráči z týmu amerického fotbalu.

Michal "GIFO" Trávníček

První hráč, který je úplně bez týmu. Podle portálu PLAYzone se charakterizoval jako velký milovník rogue classy. PLAYzone Liga je velmi prestižní turnaj, proto si myslím, že se brzy ukáže v barvách nějakého týmu.

Jiří "Naruto21" Klíma

Pro mě mnohem známější hráč, protože jsem ho jednu dobu dost sledoval. Na scéně se projevuje už nějakou dobu a nejčastěji ho můžeme vídat právě na online turnajích. Jenže poslední týden každý hraje Pokemon Go a Naruto není žádnou výjimkou - snad to nebude mít vliv na jeho výkony!

Znovu připomínáme, že dnes proběhne první kolo zápasů na twitch.tv/PLAYzone_channel ! Takže se určitě přijďte podívat a do komentářů nám napište, kdo je vaším favoritem.


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet