Open beta možná již v únoru!

Aratil zdroj

Příští týden se pokusíme povolit Hearthstone všem hráčům, kteří se přihlásili včas. Bohužel však nevíme datum.

Jak můžeme vidět, open beta se opravdu blíží a příští týden by měli dostat přístup do bety všichni žadatelé, kteří se úspěšně přihlásili do 7.1.2014, viz. starší novinky. Předpokládáme, že se tak stane do pátku, aby mohli hráči vyzkoušet hru během víkendu, a nejeden z nich jistě utratí nějaké peníze za balíčky. Tento krok dává také možnost spekulovat, kdy začne dlouho očekávaná open beta. Bude tomu již na začátku února? Je to velice pravděpodobné, avšak musíme brát ohled na to, že Blizzard zatím nedělal open betu v pravém slova smyslu. Vždy to byl maximálně zátěžový víkend, kdy se mohl připojit opravdu každý. Následně hra již oficiálně vyšla. Je tedy možné, že bychom se mohli dočkat plného spuštění hry již v březnu.

Playzone turnaj

Na Playzone bude příští středu probíhat v pořadí již 12. turnaj v Hearthstone! Pokud rádi měříte síly s hráči a chcete vyhrát nějaké bodíky do klasifikace MČR, neměli byste zde chybět. Více informací naleznete na stránkách Playzone.

Výsledky vánoční soutěže

Losování o klíče proběhlo již 6.1., kdy jsme kontaktovali výherce a nabídli jim beta klíč nebo přívěsek. Tři výherci, kteří vyhráli přívěsek, byli kontaktováni. Losování proběhlo jako vždy přes /roll 1-82 ve hře World of Warcraft. Počet správných emailů byl 82.

Naposledy upravil/a Bellatrix 11.01.2014 v 23:40:55.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet