Ohlédnutí za turnajem Blizzfan cup #3

Blizzfan.cz má za sebou již třetí offline turnaj, kterého se zúčastnilo na 48 hráčů z České a Slovenské republiky, čímž byl pokořen starý rekord z prvního Blizzfan cupu, kde bylo 44 hráčů! Nesměli chybět známí hráči, jako Dolik, Tanakht, Mirrari, VanilaTitan, Ixxi, Hellscream či DeeThane, ale také ti méně známí, kteří zatápěli profesionálům, jako například Mr. Mardness nebo Skiena.Galmod.

Opět jsme se rozhodli, že se turnaj bude hrát na skupiny. Hráči si tak více zahrají a mají větší šanci postoupit do playoff, do kterého šli vždy dva nejlepší hráči skupiny. Kvůli časově náročným skupinám bylo playoff jako single elimination, ale o to více byly zápasy zajímavější a napínavější.

Celý turnaj doprovázel také stream, kde bylo možné vidět vybrané zápasy s patřičným komentářem od hráčů a komentátorů. Mimo jiné také pravidelné rozhovory s hráči, které bude možné shlédnout v nejbližších dnech na našem youtube kanále.

Proti předchozímu turnaji se nám kompletně vyměnili vítězové!

1. místo – VannilaTitan (sluchátka Alienware TactX)

2. místo – D0l1k (triko s motivem Diablo 3 RoS + zápisník)

3. místo - Mr. Madness (triko s motivem Diablo 3 RoS + zápisník)

Takzvanou "Tichou Bombou" tohoto turnaje byla historicky první sponzorská účast celosvětového IT giganta Fujitsu. Tato firma s dlouholetou tradicí a smyslem pro detail, který její produkty vynesl na samotnou špičku IT průmyslu se rozhodla podporovat českou a slovenskou pro-gamingovou scénu. Pro tento turnaj nám česká pobočka celosvětového enterprise zapujčila hardware v hodnotě 20 000 Kč, díky kterému umožnila organizačnímu týmu Blizzfan.cz posunout formát turnaje zase o něco dále. Tento špičkový hardware byl použit za účelem zkvalitnění podmínek pro on-line stream, za který byly stovky hráčů, jenž se nemohli turnaje osobně zúčasnit, dozajista vděční.

Fujitsu však nezůstalo jen u hardwarové podpory. Český top management této firmy udělal velký krok, když se rozhodl finančně podpořit relativně nově vzniklý Blizzfan.cz tým, ve kterém viděl nemalý potenciál. Na hráče týmu čekalo překvapení ve formě nových dressů, které mu dodaly pocit sounáležitosti. Možná právě díky nim, nebo i čerstvé informaci, že hráčům Fujitsu proplatí cestovní náklady spojené s účastí na turnaji dosáhli jeho hráči výborných výsledků. Z celkové účasti čtyřech se tři probojovali skrze nemalou konkurenci až do play off, kde jmenovitě Dolik obsadil vynikající druhé místo.

Jménem celé organizace Blizzfan.cz i celé Hearthstone komunity tímto firmě Fujitsu za její rozhodnutí podpořit CZ gamming scénu děkuji. Zařadili se tak vedle gigantů jako jsou Asus, Alienware, Intel, jenž svou podporou dokáží vývoj naší pro-gamingové scény poslat raketovým skokem vpřed. Máme se tedy na co těšit!

Dále děkujeme firmě Alienware za sluchátka pro vítěze, hernímu klubu RE-LOAD za poskytnutí prostor a počítačů, Blizzfan.cz a HSfan.cz za organizaci a mediální podporu a samozřejmě vám, účastníkům, protože bez vás by to nešlo. Děkujeme!

 



Naposledy upravil/a Jerryky 25.06.2014 v 11:28:09.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet