Lancraft 2015 je za rohem!

  

Lancraft 2015 je skoro tady a my vám přinášíme informace nejen o plánováném turnaji v Hearthstone, ale i o turnaji jako takovém.

Na hlavní turnaj v HS je přihlášených přes 100 lidí, což svědčí o majestátnosti této akce. Těchto několik statečných si to rozdá o prizepool v hodnotě 40.000 Kč, což je na české a slovenské poměry velice slušné číslo. Z těch známějších se zatím do hlavního turnaje kvalifikovali například náš redaktor Alandus, Dodgy, Al3sh3k, Karolínka a Galmond. Komentovat bude skvělé duo CzechCloud a D0L1K, kteří nás už několikrát přesvědčili o jejich kvalitách.
K vidění budou hráči světové kvality nejen v našem oblíbeném Hearthstone , ale i CS, LoL,Doty a jiných her, takže pokud se chcete s vaším oblíbencem setkat, je to jedinečná příležitost tak učinit.

Samozřejmě celý Lancraft není jen o Hearthstone. Po dobu trvaní této akce si budete moci zahrát i jiné hry se svými kamarády, pobavit se u nejrůznějších konzolí, seznámit se s profesionálními hráči a v neposlední řadě okusit legendární Lancraft toasty!

Ubytování  si samozřejmě zajišťujete sami, ale pořadatelé Lancraftu vám dávají možnost ubytovat se se slevou v některých hotelích poblíž, nebo si dokonce postavit poblíž areálu stan.

Pro registraci a přesná pravidla nejen HS turnaje klikněte ZDE.



Naposledy upravil/a Bellatrix 14.07.2015 v 18:32:37.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet