Kvalifikace na Gymnáziu ČL odehrána

Poslední kvalifikace 1. sezóny HTSS se odehrála tento týden, na Gymnázium Česká Lípa. Svou premiéru si Hearthstone vybral v připravené počítačové učebně, ve které se sešlo celkem 19 studentů. Gymnázium se stalo také první školou v HTSS, na které se soutěže zúčastnila i první dívky, jmenovitě Hana Schauerova.

HTSS - prezence

Všichni účastníci byli rozděleny do 4 skupin po 4-5 hráčích, ze kterých po vzájemných zápasech jen vždy 2 nejlepší mohli postoupit do další části turnaje. Nejzajímavější skupinou byla bezesporu skupina C, ve které se utkali Radek Mahdal a David Krška, kteří se po skončení turnaje stali zástupci Gymnázia na okresním finále.

Účastnícï kvalifikace HTSS na Gymnáziu ČL

Play-off následně pomohlo ukázat, že Radek bude na finále jedním z favoritů. Z celého turnaje odešel se skorem 14:1, tedy jen s jediným prohraným zápasem.  Naopak David měl cestu k postupu o poznání těžší. Po 2. postupovém místě ze základní skupiny prohrál hned v 1. kole play-off a od vyřazení ho zachránilo jen to, že se jednalo o pavouka z dvojitou eliminací. V LB si už nemohl dovolit jediné zaváhání a to se mu také povedlo, když dokázal s vypětím všech sil vyhrát 4 zápasy po sobě, čímž si zajistil postup na finále 1. sezóny HTSS.

Vítězové na Gymnáziu ČL

Vítězové turnaje v HTSS na Gymnáziu ČL:



Naposledy upravil/a HTSS-Jump 01.02.2015 v 23:17:39.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet