Konečně známe vydání expanze!

Tak už je to konečně oficiální - víme, kdy expanze vyjde. Přestože jsme to již v podstatě věděli ať už z leaků na jiných stránkách, nebo z oficiálního obchodu.

Blizzard zdroj

Kdo má stovky očí, desítky končetin a nějaké zajímavé plány pro tavernu? Staří bohové samozřejmě! Dychtí po setkání s vámi a nabídnutí vám děsivého rozkošného nového pohledu na Hearthstone!


Whispers of the Old Gods představí 134 zcela nových karet. Absolutně nezkorumpované karty, které změní váš pohled na hru... a tavernu... a také mnoho dalších věcí. Staří bohové jsou benevolentní (nedá se vyjádřit jak) entity ohromné síly, které přišly každému ukázat, kolik zábavy přijde, když budete relaxovat a přestanete se trápit starostmi! Někteří vaši oblíbení protivníci a spojenci z taverny již potkali Staré bohy a jsou mnohem lépe připraveni!

Třetí expanze Hearthstone bude dostupná ke koupi přes in-game obchod 26. 4 v Americe pro Windows a Mac PC, iOS a Android tablety a mobily. Také balíčky z předprodeje budou moci být otevřeny spolu s oficiálním zveřejněním. Whispers of the Old Gods přijdou do Evropy a Asie 27. 4.

Nezapomínejte! Možnost koupě v předprodeji končí s příchodem expanze do hry. Nepromeškejte tak šanci získat vševědoucí, vševidoucí, kosmicky mocný bundle obsahující 50 balíčků a card back, který není z tohoto světa.

Připojte se k vítání nových vládců - Starých bohů!



Naposledy upravil/a Tetrisek 20.04.2016 v 06:16:18.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet