Komentář k novým kartám

Již jsou odhalené všechny karty z nové expanze, takže se dá vyhodnotit, co komu včerejší stream přinesl a jak to může změnit hranost class a jejich sílu.

Druid

U druida jsme se konečně dostali jeho legendární karty, která může přinést zajímavé efekty. Asi nejdůležitější věcí je, že v případě minionů s choose one se efekt spojí trochu podivným způsobem. Pokud máme kartu Druid of the Flame tak dostaneme 5/5 miniona. Rovněž se zdá, že by měla být nová forma včetně nového artu v případě, že máme na stole i Fandrala.

Další z karet, která by měla být zapomenuta je Forbidden Ancient. Tato karta bude zcela jistě úžasná do arény, případně v kombinaci s Branem Bronzebeardem, ale jinak bychom neřekli, že určí nový styl hry.

Zbylé dvě karty mohou rovněž být velmi silné do arény. Případně bychom mohli vidět Addled Grizzlyho v nějaké formě Token druida, ale uvidíme, jak bude vypadat meta po expanzi. Druhá z karet může být silnější forma Ice Barrier nebo jistá forma healu.

Hunter

U Huntera nás čekaly spíše velmi časté karty, takže nedošlo k odhalení nějaké must-have věci, bez které by nešlo žít. Zajímavostí je, že Fiery Bat je referencí na Firebata, což je první vítěz Hearthstone turnaje. Zároveň je to beast a o něco slabší verze  neutrální Huge Toad.

Infested Wolf jako class náhrada Haunted Creepera by musel mít o 1 HP víc, aby měl stejnou value. Navíc na tomto tahu už jsou lepší možnosti eliminace 1/1 minionů, kteří z něj vypadnou.

Carrion Grub je slabší verzí druidího Druid of the Flame, protože nemá žádnou možnost výběru. Naopak On the Hunt může být zajímavou kombinací s Knife Jugglerem nebo Ram Wranglerem, ale zároveň to není nějak extra silná karta. Ještě uvidíme, jak to s ní dopadne.

Mage

Zdá se, že mage dostal svou verzi Execute, která má trochu jiné podmínky. Rozhodně zajímavý eliminate, ale zároveň podmíněný nějakým jiným kouzlem, nebo nějakým minionem. Zajímavé combo to může být s Demented Frostcaller, který může mnohdy pomoci a ještě nám dát miniona na board.

Zajímavou kartou je Cult Sorcerer, který má silnější staty než Kobold Geomancer a ještě k tomu schopnost navíc. Rozhodně to bude cíl k eliminaci, protože jinak může velmi nepříjemně ovlivnit hru. Kdo ví, třeba se objeví Tempo C'Thun mage.

Poslední kartou je legendární minion s úžasnou možností board clearu. Jedná se o Anomaluse. Má samozřejmě velkou šanci na silence, protože jinak funguje jako takový reset boardu. Nemá však taunt, takže bude snadné ho ignorovat a prostě jít stále do face za aggro decky. Lépe zacílený může být proti mid-range deckům, ale karta to není v žádném případě špičková.

Paladin

aa

Priest

aa



Naposledy upravil/a Darklifer 22.04.2016 v 22:12:41.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet