Kobolds & Catacombs - Zola the Gorgon

  Kobolds    Catacombs    Karty   

V předchozím článku jsem psal, že v pět hodin odpoledne očekáváme představení další karty pro novou expanzi Kobolds & Catacombs a tajně jsem doufal, že se karta opravdu představí. Karta měla být představená Facebookovou stránkou brazilské sportovní televize Esporto Interativo, avšak nestalo se tak. A proto přinášíme představení další karty, která se objevila již v sedm večer na YouTube kanále hráče Trump.

 

Karta Zola the Gorgon byla představena 21. 11. 2017 v 19:00 a je to jedna z prvních karet, která byla představena Hearthstone komunitou, jenž stojí za to!

 

Nová karta – Zola the Gorgon

Nová neutrální legendární karta Zola the Gordon bude stát 3 mana krystaly a bude mít 2 / 2 (útok / výdrž). Hlavním lákadlem je ovšem Battlecry karty: Zvolí přátelského miniona a vloží do rukou hráče jeho zlatou kopii.

Kdy se objeví další karta?

Pokud se Esporto Interativo neodhodlá a neoznámí novou kartu dnes, budeme si muset na další kartu počkat do středeční čtvrté hodiny ranní. Představení karty bude mít na starost tchajwanská facebooková stránka Yahoo eSportu. Na této stránce bychom se představení přeci jen mohli dočkat.

A co dál?

Pokud se chcete o novém setu Kobolds & Catacombs dozvědět více, rozhodně neváhejte a podívejte se komplexní článek, který obsahuje všechny důležité informace. Případně se můžete podívat také na speciálně vytvořený filtr, který zobrazuje všechny články, které jsme o této expanzi zatím napsali.

 

 


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet