Hraj Hearthstone a vyhraj Ferrari!

To, že je Asie na úplně jiné úrovni, co se progamingu týče, je asi jasné každému z nás. Tolik peněz, kolik se tam dává například do League of Legends, by vystačilo na financování malého státu. Ale jedna jistá čínská společnost odměny v turnajích posunula ještě o krok dále. Pokud jste v Hearthstonu hodně dobří, můžete se stát majitelem luxusního italského auta Ferrari.

V roce 2014 v Číně proběhlo obrovské množství nejenom Hearthstone turnajů a hlavní sponzor, tamní internetový gigant NetEase, přišel s vynikajícím nápadem. Vedení společnosti se rozhodlo uspořádat mezikontinentální zápas, kde proti sobě nastoupí činští a evropští hráči. Motivace pro úspěch je z čínské strany jasná - vyhrej a domů odjedeš ve svém vlastním Ferrari!

 

Soutěžící, kteří se umístí na prvních osmi příčkách v China´s Gold Series dostanou možnost reprezentovat jejich zemi na tomto eventu. Momentálně mají účast jistou tito hráči: Wang "TiddlerCelestial" Xieyu, Xiao "xyuan" Yuan a Feng "IceFox" Xiao. Přičemž Xieyu je asi nejlepší čínský hráč, který skončil na druhém místě na světovém šampionátu v Hearthstonu v roce 2014.

NetEase prozatím nezveřejnil žádné jiné ceny a odměny pro toto klání, ani jestli budou mít možnost evropští hráči vyhrát také Ferrari. O Evropanech, kteří budou reprezentovat "starý kontinent", bude rozhodnuto v kvalifikaci, která bude organizována ESL.

 

 


Naposledy upravil/a Gregi1337 19.01.2015 v 16:05:27.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet