Hearthstone turnaj středních škol

HTSS banner

Dnešním dnem byly spouštěny FaceBook stránky nové soutěže ve hře Hearthstone. Jak samotný název napovídá, nepůjde o běžnou formu turnajů, jak jsme zvyklí. Ke slovu se tak dostanou pouze studenti středních škol. Právě pro ně je soutěž s názvem Hearthstone turnaj středních škol určena.

Samotná FB stránka zatím příliš neodhaluje. Náš portál má však domluvenou exkluzivní spolupráci z pozice mediálního partnera a vy se tak mimojiné právě u nás dočtete nejnovější informace, včetně kompletních detailů k celé soutěži. Co můžeme odhalit již nyní?

Jedním z hlavních partnerů, který se za HTSS postavil, je firma Fujitsu. Ta byla na herní scénu uvedena v letošním roce ve spojitosti s největší LAN párty u nás, LanCraftem. Spolupráce těchto dvou značek očividně zafungovala a tak i nyní je Fujitsu partnerem herního projektu, za kterým stojí 2 z adminů LanCraftu - Lukáš "Jump" Vobecký a Zuzka "Zuzlínka" Hortenská a který se týká výhradně hry Hearthstone.

Jump nám k tomuto oznámení řekl:

Čekal jsem několik let, až dosáhneme na naší scéně stavu, kdy si budeme moci troufnout udělat krok a pustit se do tak náročné soutěže, jakou HTSS je. Spolu ze Zuzkou jsme tuto soutěž chystali několik měsíců a teď konečně nastala chvíle, kdy vše může začít. Podařilo se nám získat několik silných partnerů, v čele s Fujitsu, kteří nám výrazně pomohou zajistit vysokou kvalitu celé soutěže. Už příští týden budou zveřejněny kompletní informace a pokud chodíte na střední školu, rádi vás na našich turnajích osobně uvidíme. :)

Co více teď dodat? Sledujte naše stránky hearthstone.cz, sledujte FaceBook stránku HTSS a nezapomeňte se zúčastnit!



Naposledy upravil/a Wrent 21.11.2014 v 14:55:57.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet