Hearthstone Ranked Season 36 - Let's Get Kraken

  Ranked    Season 36    Kraken   

Pradávné příběhy vypráví o obrovském zvířeti - mořské příšeře tak hrozivé, že se jí zalekli i ti nejodvážnější dobrodruzi. Nyní, navzdory varování ostatních cestovatelů, mýtů námořníků a hloupé blábolání ztroskotanců, budete mít možnost zkrotit tuto bestii. Představujeme vám - card back Krakena!

 

Tento rub karet má jedinečné umělecké prvky, které nejenže ukazují, ale také potvrzují vaše odvážné činy. Získejte do své sbírky tento znak cti tím, že dosáhnete ranku 20 ve Standardu nebo Wildu. Card back Krakena pak obdržíte na konci března (March) v bedně plné odměn.

 

Váš poklad s odměnami získáte dle vašeho nejvyššího dosaženého ranku během sezóny. Mezi odměny, které zde lze najít, patří sezónní card back, Arcane Dust a zlaté karty. Ať už hrajete Standard nebo Wild, vždy se počítá ten s vyšším rankem.

Nezapomeňte, že čím vyšší rank získáte, tím více hvězd obdržíte následující sezónu. Za každý rank získáte jednu hvězdu další měsíc. Mějte na paměti, že pokud vás bonusové hvězdy dostanou na rank 20 nebo výše, musíte se alespoň jednou zalogovat do hry, abyste získali bonusovou truhlu a card back.

 

Žádný jiný legendární netvor není tak hrozivý, jako tento Kraken. Ukažte té bestii, že jste hodni plavit se napříč mořem a vytvářet tak vlastní příběh.


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet