Hearthstone ovládl českolipské Gymnázium

Českolipské gymnázium má v pořádání turnajů v počítačových hrách dlouholetou zkušenost. Nebylo tedy překvapením, když se připojilo i k druhé sezóně HTSS. 

Ve čtvrtek 10. 12. od ranních hodin do počítačové učebny proudily davy studentů, soutěžících i diváků, které zcela přirozeně turnaj na jejich škole zajímal. Mezi diváky jste mohli zahlédnout i vyučující, kteří se zajímali o to, jak se jejich studentům v soutěži daří. O titul se pak utkalo 39 studentů, jimž nová počítačová učebna téměř nestačila, zvláště pak v kombinaci s velkým počtem studentů - diváků.

Studenti byli, stejně jako v minulých turnajích, rozděleni do skupin po 4 - 5 hráčích a do play-off postoupili vždy dva nejlepší z nich. Tentokrát hráčům přišly vhod připravené časopisy Score a svačina od Fine Gusto. Kvůli technickým problémům s připojením na battlenet se totiž zápasy jedné ze skupin zdržely zhruba o hodinu. I přes toto zdržení bylo tempo turnaje svižné a brzy odpoledne se započal souboj o finálová místa. Kromě postupu do krajského kola, kde budou dva nejlepší hráči reprezentovat svou školu, byly pro vítěze připraveny zajímavé ceny. Vítěz obdržel hru od Comgadu a ABC Data, druhý finalista si pak odnesl triko Watch Dogs a hru od muve.cz. Poslední odměnou pro třetí místo byla Alienware podložka pod myš.

Vítězové turnaje na Gymnáziu v České Lípě:

  • 1. místo: Roman "lestinar" Leština

  • 2. místo: Jakub "wertigocz" Salavec

  • 3. místo: Radim "Nexonic" Fojtů 



Naposledy upravil/a Tetrisek 20.12.2015 v 21:08:36.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet