Hearthstone na MČR 2014

Hearthstone na MČR 2014 byl oznámen již na začátku roku. Je na čase vás nyní seznámit s celým letošním konceptem kvalifikace na MČR, co se týče Hearthstonu. MČR body Až do poloviny září můžete z určených turnajů získávat body, které ovlivňují pořadí v MČR žebříčku. Bodově jsou v tuto chvíli ohodnoceny všechny turnaje, pořádané na portálu PLAYzone a další domácí turnaje, u kterých se předem bodové ohodnocení domluví. V současné době jsou bodově ohodnoceny:
  • Úterní Heathstone turnaje
  • eSuba KOTH turnaje
  • LAN turnaje pořádané portálem blizzfan.cz
Pokud i vy máte zájem o zařazení vašeho turnaje do MČR klasifikace, napište nám. Kvalifikace na MČR finále Na finále MČR 2014 postoupí pouze 2 hráči. Ti budou určeni finálovou kvalifikací, která proběhne na LanCraftu, který se uskuteční v září. Na LanCraftu, konkrétně v sobotu 20. 9. 2014, se uskuteční finálová kvalifikace, ze které vzejdou 2 hráči, kteří budou mít zajištěnou účast na finále MČR 2014. Kvalifikace bude pro nejlepších 16 hráčů MČR žebříčku. Kvalifikační systém:
  • 1. kolo - 4 skupiny po 4 hráčích, postupují vždy 2 nejlepší
  • 2. kolo - 2 skupiny po 4 hráčích, postupují vždy 2 nejlepší
  • 3. kolo - 1 skupina po 4 hráčích, postupují 2 nejlepší
Pravidla pro kvalifikaci budou určena později. Budou ale stanovená tak, aby byli na finále vybráni ti opravdu nejlepší hráči s minimálním vlivem faktoru štěstí. Cena pro Mistra ČR v Hearthstonu Na nejlepšího hráče roku 2014, který z turnaje vzejde a který se bude moci po celý následující rok honosit titulem Mistr ČR, čeká opravdu stylová cena - utrabook od společnosti Dell.
Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet