Gfinity Spring Masters I s českou účastí!

Česká scéna zaznamenala minulý týden nenápadný, ale o to významnější úspěch. Český hráč Standa „Anaro“ Jirák si ve středu 18. února zařídil místo na Gfinity Spring Masters turnaji, který se bude odehrávat 13. a 14. března v Londýně.

Turnajová šestnáctka je složena z deseti kvalifikantů a šesti pozvaných hráčů, což znamená velmi silnou konkurenci. Na turnaji, který je dotovaný prizepoolem $7,000, se tedy představí světová jména jako například Amaz, Firebat, Xixo, Forsen a spoustu dalších. Kompletní sestavu si můžete prohlídnout zde:

Nabitou sestavu hráčů doplní neméně zvučný komentátorský tým: ThatsAdmirable, Gnimsh, Monk, Kaldi, Raven a AquaBlad.

 

Samozřejmě jsme se zeptali i samotného Anara, jaká byla jeho cestou kvalifikací a co si od takto velkého turnaje slibuje:

"Ahoj a díky. Když jsem se přihlašoval do kvalifikace, tak jsem samozřejmě nečekal, že se kvalifikuji na offline event, i když se snažím do každého turnaje jít s mindsetem, že vyhraji. Stejně tak to je i s offline eventem, počítám ale, že v Londýně to bude mnohem těžší se prosadit, i přes to, že tam bude jen 15 soupeřů, všichni jsou to velmi dobří hráči. I tak doufám, že se mi povede dosáhnout nějakého úspěchu."

 



Naposledy upravil/a Gregi1337 28.02.2015 v 21:23:35.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet