Fraternitas se změnami v týmu!

Včera jsme vás informovali o rozpadu Dark Tigers a dnes přinášíme čerstvé informace o změnách v Hearthstone sestavě týmu Fraternitas. Tento tým byl zajímavostí téměř pro každého hráče na cz/sk scéně, protože nastoupil takovým způsobem, že převzal hned několik hráčů z různých týmů. Díky tomu měli opravdu početný tým, který papírově strašil ostatní organizace. Jenže po nějaké době se aktivita jednotlivých členů zhoršila a byly nutné razantní změny.

Tyto změny si hráči konečně zařídili a změnila se celá soupiska. První velkou změnou je post kapitána, který doteď zastával Marek "Denny" Stokláska. Ten v poslední době mění celý svůj život, protože dal výpověď ze své dosavadní práce a nyní se přesouvá na post streamera ve Fraternitas. Na jeho kapitánskou pozici dosedá Daniel "Pt44h" Kýr, který je velmi známým hráčem na domácí scéně a hlavně se nebojí říct svůj názor nahlas. Dalším velkým posunem je obsazení pozice manažera, která je v této hře velmi důležitá. Do této těžké pozice se postavil Jiří "Soby" Sobotka

Nový kapitán Hearthstone sekce Fraternitas: Daniel
Nový kapitán Hearthstone sekce týmu Fraternitas: Daniel "Pt44h" Kýr

Samozřejmě musel přijít i nějaký bench, protože v týmu bylo několik neaktivních hráčů. Největší neaktivitu měl Jan "St0rm" Kulich, který se v současné době věnuje hlavně hře CS:GO, ve které je poměrně dost úspěšný.

Již dnes se hraje kvalifikace na PGL Summer Tavern Tales 2016. Tato kvalifikace zajistí 32 nejlepším hráčům místo v playoff, které se odehraje v Rumunsku. Na této akci minulý rok zazářil Pavel "Scruffy" Janík z týmu Fraternitas, tak uvidíme, jestli se mu podaří zopakovat jeho kvalifikaci z minulého roku.

 

Momentální soupiska týmu Fraternitas

{#Česká Republika} Daniel „Pt44h“ Kýr (C)

{#Česká Republika} Jiří „Soby“ Sobotka (M)

{#Česká Republika} Ladislav „meyger“ Majer

{#Česká Republika} Pavel „Scruffy“ Janík

{#Česká Republika} Marek „Melane“ Zábran

{#Česká Republika} Roman „Romasik“ Paták

{#Česká Republika} Tomáš „VanillaTitan“ Richter

 

Co si myslíte o změnách v týmu Fraternitas? Myslíte si, že se týmu teď podaří porazit problém s neaktivitou a začnou opět dominovat cz/sk scéně?



Naposledy upravil/a Tetrisek 30.06.2016 v 13:45:07.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Aspi
Filip Matoušek

Aspi je autorem 50 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet