Fnatic přichází na pole Hearthstone!

Ve Fnatic vždy hledáme ty nejlepší hráče v nejpopulárnějších hrách na poli eSportu. Nedávno se nám dostal do hledáčku Hearthstone, a jsme velmi ohromeni, a to ne jen herní komunitou.

Jsme velmi šťastní, že můžeme oznámit náš první týmový přírustek v tomto odvětví, kterým se stává Frezzar! Doufáme, že společně dokážeme vybudovat úspěšný tým. Takže se těšte na budoucí turnaje, ve kterých bude Frezzar reprezentovat černo-oranžové barvy.

Bertil "Frezzar" Fall, Fnatic Hearthstone:

Připojení se k týmu Fnatic je jednou z nejlepších věcí co se mi v životě stala. Doufám, že na mě fanoušci budou pyšní a ukážu jim úžasný svět Hearthstone. Dávám vše do svého vývoje jakožto profesionálního hráče a těším se hraní v černo-oranžovém dresu!

Je čas dát se do práce!

 

Patrik "cArn" Sättermon, Chief Gaming Officer:

Dnes jsme dosáhli dalšího milníku přidáním Hearthstone do našich známých a úspěšných herních divizí. Byli jsme ohromeni růstem Hearthstone co se eSportu týče, a ještě více nás ohromila vášeň a zájem herní komunity okolo veškerých offline i online eventů. Když už vše bylo řečeno, rád bych mezi nás oficiálně přivítal Bertil "Frezzar" Fall, který podle nás má potenciál stát se nejlepším hráčem. Frezzar je však jen prvním z našich kroků v této nové hře a komunita od nás může očekávat více v nejbližší budoucnosti - nechť hra započne!



Naposledy upravil/a Kinedryl 27.07.2014 v 10:13:20.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet