Finále HTSS už v sobotu

1. sezóna Hearthstone Turnaje středních škol se chýlí ke svému konci. Minulý týden skončil poslední z kvalifikačních turnajů a v sobotu 7. 2. se odehraje finálový turnaj pro 8 nejlepších hráčů, který určí historicky prvního vítěze HTSS.

Jako dějiště turnaje jsme vybrali Soukromou podnikatelskou školu v České Lípě, ve které se také uskutečnil náš první turnaj. O víkendu jsme na SPoSŠ zajeli a natočili pozvánkové video...

Pokud se nacházíte v okolí České Lípy, nebo se i přes větší vzdálenost chcete zajet na finále HTSS podívat, rádi vás na místě uvítáme.

Do České Lípy dorazí známí hráči Hearthstonu CzechCloud s Dol1kem, které možná znáte i jako komentátry z MČR 2014 v Hearthstonu. Ti si vezmou na starost komentování turnajových zápasů. Na škole bude také připravená samostatná místnost, ve které budou komentované zápasy promítány na plátně..

Na zápasy streamovaných zápasů bude připraven koutek s Fujitsu notebooky, na kterých se odehrají i zápasy nejlepších hráčů celé sezóny. V rámci turnaje bude připraveno pro návštěvníky občerstvení.

Informace k turnaji:

 



Naposledy upravil/a HTSS-Jump 04.02.2015 v 18:20:38.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet