Finále HTSS má další 2 účastníky

V úterý 27. 1. se odehrál další z kvalifikačních turnajů HTSS. Tentokráte jsme se vypravili na Euroškolu v České Lípě, která překvapila největší zatím největší účastní v soutěži.  Ve hře byla další 2 postupová místa a ceny od partnerů soutěže v podobě her na PS3, čokolád poukázky do herny a trička s herní tématikou.

účastníci turnaje

Po příjezdu na školu nás očekávalou už hlouček natěšených studentů, mezi kterými nechyběli jak hráči s legendárkovým balíčkem, tak hráči, kteří začali Hearthstone hrát pár dní před turnajem. Po úvodním nachystání herního Fujitsu koutku a stolů s cenami a dárky si vzal slovo studentský zástupce z Euroškoly, Jakub Slavík, který provedl finální prezenci hráčů. Následovalo seznámení hráčů s turnajem, vysvětlení pravidel a úvodní zápasy mohly začít.

Prezentace účastníků

Lehkou komplikaci nám připravila část studentů, která byla od rána na tělocviku a na turnaj se dostavila až na 10. hodinu. Vhodným rozdělením hráčů do skupin jsme se se situací rychle vypořádali a přizpůsobili tak podobu turnaje, aby nedošlo k časovému zdržení.

Ze čtyř základních skupin postoupili vždy 2 nejlepší hráči do play-off s dvojitou eliminací.

Vítězem celého turnaje se stal Patrik Hrdlička, který ze všech 11 her prohrál pouze jeden jediný zápas. Druhým postupujícím je Kryštof Heidl, který si v turnaji dovolil pouze jedno zaváhání a to právě s Patrikem ve finále WB. V LB si však svou formu již podržel a s převahou obhájil 2. postupové místo.

Výherci

Vítězové turnaje v HTSS na Euroškole:

 



Naposledy upravil/a Kinedryl 30.01.2015 v 20:59:37.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet