eEriness oznamují nového hráče!

eEriness je organizace, která patří mezi ty nejstarší a stále funguje! Hearthstone sekce má momentálně část hráčů z bývalé ENVi sekce a zároveň dva hráče, kteří předtím neměli své týmy: Milan10milan a Horaczio. Teď našli další posilu, která vypadá dost nadějně, protože se jedná o hráče, který na scéně není moc známý. Ale pokud se podíváte na domácí turnaje, vždy naleznete jeho jméno! To je výborné, protože se třeba konečně dočkáme toho, že si organizace nebudou navzájem krást hráče, jak je na naší scéně tak moc běžné. Holt musíme pokračovat maličkými krůčky a třeba se někdy dočkáme kvalitních manažerů v každém týmu, a tudíž i toho, že si každý tým najde své nové tváře.

Novým hráčem týmu eEriness je Martin "Welfare" Fryč a my ho pro vás vyzpovídali! 

Ahoj Welfare! Na cz/sk scéně jsi poměrně neznámý, ale objevuješ se na spoustě turnajů. Představ se prosím čtenářům.

Ahoj! Jmenuji se Martin Fryč a na turnajích vystupuji jako Welfare. Je mi 18 let a pocházím z Prahy. V září se vrhnu na poslední rok studia na průmyslovce v oboru IT a pak zkusím potryhardit nějakou tu vejšku.


Jak je možné, že jsme se o tobě dozvěděli teprve nedávno? Kdy jsi tedy začal s HS?

HS hraji asi rok a půl, ale to bylo spíše pro zábavu s kamarády. Bude to zřejmě proto, že turnaje jsem začal hrát teprve nedávno a pomalu poznávám nástrahy jak hry, tak scény.


Jak jsi se dostal ke kompetitivnímu hraní? Přemluvil tě někdo nebo jsi měl sám chuť zamířit někam výš?
 
To je zajímavá otázka, sám ani moc nevím. Začalo to asi tím, že jsem sledoval streamery jako třeba Czechclouda. Díky chybám, co dělal při hraní, jsem si řekl, že to nemůže být tak těžké, tak jsem to zkusil. (smích) Taky tomu pomohlo to, že jsem po večerech neměl co dělat a turnaje tak suprově zaplnily prázdné místo v mém harmonogramu.

Proč zrovna tým eEriness a kdy se ti vůbec poprvé ozvali?

Kapitán HS sekce eEriness se mi ozval asi před měsícem s tím, že sleduje mé výsledky na online turnajích a také styl, jak hraji. Dali jsme se do řeči a řekli jsme si, že bych mohl zkusit ukázat, co ve mně je v zápasech proti lidem, kteří se do eEriness chtěli taktéž dostat. eEriness je pro mě výzva věnovat se hře a snažit se to někam dotáhnout. Jako tým je na naší scéně již 10 let a přístup vedení k hráčům je naprosto super.


Na závěr nám můžeš říct, jak se ti zatím líbí nové karty z One night in Karazhan a vzkázat něco čtenářům. Já ti samozřejmě děkuji za rozhovor a přeji hodně štěstí!

No, opět se to dělí na karty, které určitě v kompetitivním hraní neuvidíme, a karty, které pomůžou vytvořit nové balíčky. Naprosto šílená mi přijde Enchanted Raven a už se bojím aggro druida, který přijde. Jakožto hráč především controlnějších balíků se těším na The Curatora. Určitě s ním něco vymyslím. Čtenářům bych chtěl asi sdělit, aby podporovali eEriness a mě za cestou dokázat, že se dokáži kvalifikovat nejen na české turnaje, ale i ty zahraniční. Děkuji za super rozhovor!


Uvidíme, jak se Welfarovi bude dařit na domácích turnajích. Zatím předváděl pomerně kvalitní jízdu, ale tentokrát bude vystupovat pod týmem, což je jistý nátlak, ale také motivace! Pokud chcete tohoto hráče dál sledovat, tak určitě navštivte jeho "veverčí" fanpage: https://www.facebook.com/Welfare-421744611356226/?fref=ts

 



Naposledy upravil/a Tetrisek 06.08.2016 v 13:43:35.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Aspi
Filip Matoušek

Aspi je autorem 50 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet