Další změny v týmu eSuby!

e1421691683603474


eSuba je stálice na poli E-sportu v české republice a tak není divu, že i hráči uvnitř Esuby musí být bezmezně odhodlaní a připravení bojovat o nejvyžší příčky na turnajích. Jak tomu tedy u velkých týmů bývá, dost často probíhají změny v sestavách a dvě z nich právě proběhly v řadách Hearthstone sekce tohoto klanu. 


Řady tohoto týmu opouští dva matadoři VanillaTitan a NeuR0IX. Jejich nástupci na sebe nenechali dlouho čekat a hráče nahradí Pokrovac a Meyger.

Takto okomentoval odchod hráčů kapitán týmu CzechCloud.
Máme tady další velké změny v týmu a stejně jako při odchodu Aleshe a Mirrariho se jedná o dost zásádní zámíchání karet v rámci České/Slovenské scény. Odchází od nás Neuroix, kterému se sice podařilo vyhrát iPhone Expert Invitational v Re-Load, ale od té doby je tak pracovně vytížen, že nás prakticky nereprezentoval. Neurovi přeju vše nejlepší do dalšího života. Dále z týmu odchází VanillaTitan, který byl oporou týmu v jeho nejlepších chvílích ať už to byla reprezentace na Gentleman's Cupu, skvělé výsledky na offline turnajích jako Grunex Challenge, nebo třeba koučing zbytku týmu. S Titanem jsme se domluvili na ukončení spolupráce z důvodu, že dostal lepší nabídku a dalších důvodů, které jsme si rozhodli nechat pro sebe. Titanovi opět přeji hodně úspěchů.

Vyjádření Meygera
Hru Heathstone jsem začal hrát od prosince roku 2013. Tato karetní hra mě okouzlila hned poprvé, co jsem ji viděl. Hearthstone je velmi podobný karetním hrám, co jsem hrál. Postupně jsem se tuto hru naučil a od března 2014 jsem byl každou sezonu legendary několikrát jsem skončil v top 100. 
Proč tým eSuba? Poprvé jsem tým eSuba viděl, ještě když jsem se více věnoval hře League of Legends. Když vznikl eSuba tým pro Hearthstone překvapilo mě, když jsem viděl jména Cloud a Alesh. S nimi se znám už pět let a říkal jsem si, že by bylo fajn s nimi zase hrát. Alesh bohužel odešel do jiného týmu, ale těším se na spolupráci s ostatními hráči, kteří se věnují této karetní hře.
Co ode mě můžete čekat? Chtěl bych zastávat podobnou pozici, jako jsem měl v YGO jezdit na co nejvíc offline turnajů po ČR, když bude dobrá příležitost tak i mimo ČR. Určitě budu hrát i mnoho online turnajů a budu často stremovat ranked hry na http://www.twitch.tv/meyger tak se určitě přijďte podívat!.

Vyjádření Pokrovace.
Moje jméno je Mikuláš Dio a Hearthstone hraji něco málo k osmi měsícům.K této hře jsem se dostal tak, že jsem slyšel dva hráče Magicu, jak si o ní povídají. Začátek pro mě nebyl nijak těžký, protože jsem předtím hrál Magic the Gathering a dokázal jsem se dostat i na pro tour a měl money finish na gp Praha.
No a teď už tedy k samotné eSubě. Před tím jsem působil v týmu Gunrunners, kde jsem zjistil jak to všechno funguje a dostal se nějak do Hs scény. Nabídku jsem přijal, protože se s HS chci někam dostat např.: na Blizzcon nebo DreamHack a eSuba nabízí možnost kvalitního tréninku.

Inu změny se dějí. My můžeme jen novým hráčům popřát hodně úspěchu a pevných nervů na turnajích.

 


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet