Curse of Naxxramas: Mage Class Challenge

Vaším soupeřem v Mage Class Challenge je Heigan the Unclean.

Deck

Minioni:
1x Baron Rivendare
1x Cairne Bloodhoof
1x Sylvanas Windrunner
2x Ethereal Arcanist
2x Kirin Tor Mage
2x Secretkeeper
2x Loot Hoarder
4x Mad Scientist
2x Nerubian Egg
2x Sludge Belcher
2x Undertaker

Spelly:
1x Ice Block
1x Spellbender
1x Counterspell
1x Vaporize
1x Ice Barrier
1x Mirror Entity
2x Duplicate

Taktika

Asi vám neuteklo, na co je váš deck zaměřený. Secrety. V decku máte od každého z nich, s výjimkou v podobě Duplicate, jeden, a aby vám to nebylo málo, Mad Scientist poskytne ještě další. Kromě minionů, kteří mají něco společného se secrety, pak máte v decku zásobu poměrně silných minionů s Deathrattle.

Vzhledem k tomu, že secrety nejsou zrovna nejspolehlivější a jste poměrně odkázaní na RNG, tak musíte jít štěstí trochu naproti. Využívejte Heiganovu hero power k aktivování minionů jako Nerubian Egg nebo Mad Scientist. Mirror Entity neschovávejte na konec světa, Heigan má v zásobě slušnou řádku obstojných minionů, kteří se rádi nechají zkopírovat (včetně Faceless Manipulatora). Pokud to jde, pokuste se využít Duplicate k naklonování jedné z legendárek popř. Nerubian Egg.

Může chvíli zabrat, než se dokážete prokousat přes miniony až k Velkému nemytému v podobě Heigana, ale nemusíte se strachovat. Heigan neoplývá zásobou silného removalu, takže jakmile se vám do ruky dostane Ethereal Arcanist, Cairne Bloodhoof nebo zaplníte board Nerubiany, jeho životy poletí kvapem dolů.

Odměna

<<- Zpět na rozcestník


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet