Blizzfan.cz - Výročí WoW, Closed Beta pro Heroes a hrdinové…

Pojďme se společně podívat, co se minulý týden událo v ostatních hrách od Blizzardu: jak jistě všichni víte, Hearthstone není jedinou populární hrou od tohoto vývojáře.

World of Warcraft

 

World of Warcraft v listopadu oslavilo již desáté narozeniny, což se samozřejmě neobešlo bez patřičných oslav i přímo uvnitř hry. Blizzard k tomuto výročí vytvořil speciální nový battleground Tarren Mill vs. Southshore, kde jste se konečně mohli pomstít druhé frakci za napáchané křivdy v těchto dvou malých osadách. Mimojiné byl také znovuotevřen legendární raid Molten Core, kde můžete získat spoustu zajímavých odměn pro vaše postavy. Tyto i další bonusy ve hře budou až do úterý 13. ledna , tak je nezapomeňte vyzkoušet.

Ruští hráči Starcraftu 2 a zároveň fanoušci World of Warcraft se rozhodli nečekat na to, že by Blizzard někdy v budoucnu vydal pokračování úspěšné strategie Warcraft III a vzali to do vlastních rukou. Rozhodli se totiž vytvořit remake této populární hry právě jako mód do Starcraftu 2. Nazvali ho Warcraft: Armies of Azeroth; rozšíření sice ještě není venku, ale podle uveřejněného traileru to vypadá náramně, minimálně po grafické stránce a máme se tedy na co těšit.

Na portálu WoWfan.cz se pravidelně objevují videopříručky pro začínající i pokročilejší hráče, které mohou leckomu usnadnit hraní. Poslední příručka je zaměřena spíše na nováčky, kteří ještě nemají tolik zkušeností s PvE a dungeony obecně. Věnuje se totiž Proving Grounds>, což je ve své podstatě zkušební aréna, ve které si můžete bez jakéhokoli rizika vyzkoušet různé role, které musíte plnit v partě v dungeonu. S příchodem nového datadisku je dokonce nutné získat alespoň stříbrnou medailu z těchto tréninků, abyste mohli vstoupit do Heroic dungeonů a tak se podobný návod rozhodně může hodit.

Heroes of the Storm

http://heroesfan.cz//pic/loga/thrall_logo

Heroes poslední dobou zažívá něco jako tzv. "klid před bouří", což vzhledem k názvu hry samotné zní opravdu příznačně. Během několika pár dnů by totiž měla být konečně spuštěna Closed Beta této MOBA hry, se kterou by do hry měl být přidán i nový hrdina Thrall a taktéž zbrusu nový battleground. My už se nemůžeme dočkat, co vy?

Overwatch

 

Nejnověji představaná hra od Blizzardu, Overwatch, toho samozřejmě ještě nemá tolik co nabídnout, protože ještě není ani přístupná její Alpha verze, i tak jsme pro vás ale nějaký obsah za poslední týden připravili. Postupně si totiž představujeme jednotlivé hrdiny, se kterými se v této "střílečce" setkáte. Seznamte se s ladnou Tracer, nelítostným Reaperem, robotem Zenyattou a geneticky upravenou gorilou Winstonem.

 

 

 


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet