Blizzfan.cz - Blackrock Foundry ve WoW, Lost Vikings v…

Jaké novinky se v posledním týdnu objevily v ostatních hrách od Blizzardu? Týdenní shrnutí novinek z portálů Blizzfan.cz je tu!

World of Warcraft

WoWko se neslo ve jménu otevírání již druhého Warlords of Draenor raidu s názvem Blackrock Foundry. Tato pevnost Železné Hordy byla otevřena již minulou středu, avšak teprve tento týden jsme se dočkali otevření Mythic obtížnosti, která přidává další složitější mechaniky k jednotlivým bossům a je tak zaměřena na opravdové herní profesionály. V době psaní článku se ji zatím nikomu nepodařilo pokořit celou. Pro nahodilé hráče by se příští týden měla otevřít první část raidu s nejlehčí obtížností Raid Finder, takže ani ti nepřijdou zkrátka.

Minulý týden se objevila také veselá zpráva, že Blizzardu se podařilo vybrat krásných 1,9 milionu dolarů na pomoc v boji proti nebezpečné ebole. Blizzard totiž hráčům prodával speciálního non-combat peta - malou modrou kozu s názvem Argi, který stál 10$ a kompletní výtěžek z jeho prodeje měl jít na charitu. Díky téměř dvou set tisícům petů tak nyní Červený Kříž dostal zajímavý finanční dar.

Kolegové z WoWfan.cz sledují i dění v celosvětové komunitě fanoušků World of Warcraft a minulý týden je zaujal jeden ambiciózní počin. Skupina fanoušků se totiž rozhodla vytvořit desetidílné filmové zpracování nejnovější Warcraft knihy s názvem War Crimes, která se věnuje hlavně osudu Garroshe Hellscreama. Do světa zatím vypustili trailer a ten vypadá náramně, škoda, že samotná videa jsou plánována až na rok 2016.

Heroes of the Storm

Největší událostí tohoto týdne pro Heroes byl rozhodně příchod nového hrdiny. Nebo bylo by lépe říct "hrdinů"? Novým přírůstkem jsou totiž Lost Vikings, poťouchlá trojice vikingů, která přišla z prastaré hry z raných 90. let od Blizzardu. Každého z nich můžete ovládat samostatně, což může znamenat zvrat v každé bitvě!

 

Overwatch

Na fan stránce o nejnovější pecce od Blizzardu jsme si představili dalšího hrdinu: je jím Reinhardt Wilhelm. Tento neměcký hrdina a pravděpodobně největší zastánce Overwatche se nám představil v tom nejlepším možném světle.

 

 


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet