Blizzcon 2015 oznámen, bude v listopadu

Políčka prvního víkendu letošního listopadu si už můžete zabarvit červeně, protože právě na něj Blizzard právě oznámil konání (téměř) pravidelné konference Blizzcon. Opět se můžeme těšit na úžasnou show spojující všechna World of Warcraft univerza dohromady a samozřejmě i na spoustu novinek ze všech těchto her.

Určitě se dočkáme nálože informací z chystaného Overwatch, které by v tu dobu už snad mělo být v hratelné alfa nebo beta verzi, ale co ostatní hry? Dočkáme se dalšího datadisku pro World of Warcraft? Přijde konečně do hry prastará elfská královna Azshara? Bude představeno další rozšíření pro Hearthstone? A co Heroes of the Storm, které v tu dobu snad již bude v plném proudu? Neměli bychom zapomínat ani na Diablo III, které je po vydání posledního datadisku trochu na okraji zájmu či Starcraft II, které by se brzo mělo dočkat rozšíření Legacy of Void. Nebo bude představeno ještě něco úplně nového? A nezapomínejme, že i Warcraft movie, k němuž se váží velká očekávání nejen z herního světa, bude za dveřmi.

Ať tak či onak, Blizzcon se bude konat jako vždy v americkém Anaheimu v Kalifornii a to od 6. do 7. listopadu. Pokud máte zájem o lístky, ty se budou prodávat ve dvou dávkách 15. a 18. dubna za cenu od 199$. Jako každý rok je ale potřeba počítat, že budou velmi rychle vyprodané. Blizzcon samozřejmě půjde jako každý rok sledovat z pohodlí vašeho doma přes placený stream.

Kromě představení novinek se samozřejmě můžeme těšit na klasické panelové diskuze s vývojáři či eSports turnaje téměř ve všech Blizzard hrách.

Těšíte se na letošní Blizzcon? Co očekáváte, že Blizzard oznámí?


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet