2. sezóna HTSS po boku Primy Cool

Vítejte ve 2. sezóně HTSS, která právě začíná. Čeká nás nabytá sezóna, ve které 3 nové okresy dostanou možnost soupeřit s Českou Lípou o pozici nejlepšího okresu, nejlepší školy a nejlepšího hráče.  S novou sezónou jdou ruku v ruce i novinky a že nejsou malé. Hned na úvod s radostí oznamujeme nového silného partnera - televizi Prima Cool, která nás bude celou soutěží provázet.

Banner HTSS - Prima Cool

Ve 2. sezóně HTSS přijdou na řadu střední školy a víceletá gymnázia celého Libereckého okresu. Hráči a studenti z celkem 49 škol dostanou příležitost utkat se o super ceny a následně titul nejlepšího hráče Hearthstone turnaje středních škol. 

Zúčastněné okresy:

  • Česká Lípa
  • Liberec
  • Jablonec nad Nisou
  • Semily

Pokud chodíte do jedné ze středních škol či gymnázií a máte zájem se s vaší školou HTSS účastnit, napište nám na e-mail a my se s vámi již ohledně vaší účasti spojíme.

O průběhu HTSS bude nyní nově informovat i Prima Cool na svých stránkách cool.iprima.cz. Prima COOL ale samozřejmě není jen o webovým portálu a tak se můžete těšit na dění o HTSS i z televizních obrazovkách.

 



Naposledy upravil/a HTSS-Jump 08.09.2015 v 18:03:10.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

HTSS-Jump
Lukáš Vobecký

HTSS-Jump je autorem 53 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet