Zaostřeno na kartu: Elite Tauren Chieftain

http://s16.postimg.org/3yc39k1s5/hsfan_taurechieftain_logo
Blizzard si už nějakou dobu vede pravidelnou rubriku, která je zaměřena na jednotlivé karty a kde se každé kartě samostatně, věnuje určitý prostor. Pojďme se na ty karty společně podívat a postupně se na ně také zaměřit. Pokusím se rubriku ze začátku dohnat a pak s určitou týdenní pravidelností pokračovat. Samozřejmě se nám své názory na danou kartu nebojte vyjádřit do komentářů a popište jaké zkušenosti z hraní s danou kartou máte právě zrovna vy. Elite Tauren Chieftain je karta, která těšila především vlastníky virtuálních lístků z Blizzconu a pro velký úspěch se nakonec dostala do rukou i těm méně štastným. Můžeme tomu rozumět tedy tak, že je již přístupná všem hráčům, kteří si ji mohou vytvořit v jeho nezlaté verzi za 1600 Arcane Dustů. Pro všechny účastníky Blizzconu je k vyzvednutí připravena zlatá verze. Nabízí se tedy otázka – vyplatí se vůbec? Měla by být součástí mého Balíčku? Inu, vše záleží na několika faktorech, tak se na ně pojďme podívat.

Proč bychom s touto kartou měli hrát

Tak pro začátek, celé to pětkové kombo (za 5 many – 5 útok, 5 životů) je velmi slušné a jen málo karet dokáže v pátém kolem nabídnout takovou útočnou sílu. Pět životů zase zajistí, že použití Flamestriku nebo Hellfire kouzla vám vašeho Taurena jen tak z cesty neodklidí. Už jen na základě výše zmíněného by se dalo říci, že stojí za to tuto kartu vnášet do balíčku, ale ještě nejsme u konce. Náš kytarový Bivoj sebou přináší tzv. „Power Chord Card,“ která stojí 4 many a dostanete ji do vínku nejen vy, ale i váš soupeř. Pod tímto bonusem se skrývá jedna ze tří karet: I Am Murloc (vyvolej tři, čtyři nebo pět 1/1 murloců); Power of the Horde (povolej do zbraně náhodného válečníky Hordy: Cairne Bloodhoof, Frostwolf Grunt, Tauren Warrior, Sen´jin Shieldmasta, Thrallmar Farseer a Silvermoon Guiardian); Rogues Do It… (uštědři 4 dmg a lízni si kartu)
http://s27.postimg.org/6pxbml58j/hsfan_chordcards
Všechna tato kouzla mají za cenu 4 many slušnou hodnotu a jejich použití se může stát obávanou výhodou. Pokud navíc někteří z vás tápou, odkud jména těchto karet pochází, pak jistě neznají hity od uskupení L70ETC.

Proč bychom s touto kartou neměli hrát

I když všechny kouzla vypadají bombasticky a nejeden Murloc by vám je záviděl, musíte pamatovat na to, že to samé, co dostanete vy, dostane i soupeř. Pokud máte tedy ve hře hezkou skupinku minionů, které si chcete hýčkat a nechcete příliš riskovat, měli byste být s touto kartou opatrní. Na druhé straně, jde přeci o zábavu, ne? Tak tam tu kartu klidně střelte!

Naposledy upravil/a Jugg (Jiří Honz) 09.01.2014 v 15:41:13.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

Žiadne komentáre
Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet