Velká soutěž o mikinu a knihy!

/pic/loga/mikinasoutez
Od poslední soutěže uplynul již nějaký čas, a tak jsme pro vás připravili ve spolupráci s Gamlery.cz, Fantomprint.cz a Blizzfan.cz novou soutěž o skvělé ceny! Tentokrát budete hrát o luxusní mikinu s motivem Hordy, a také o dvě knihy - Stormrage (Warcraft) a Rychlost temnoty (Starcraft).

Soutěžní otázky

1) Kolik klíčenek "Diablo 3" nabízí na svém webu internetový obchod Gamlery.cz? (Počítají se i ty, které nejsou aktuálně skladem nebo jsou vyprodané). 2) Jaké je soutěžní slovo uvedené na Gamlery.cz na stránce s oficiální licencovanou mikinou World of WarCraft Horde Premium? 3) Uveďte přezdívku redaktora, který pro vás na HSfan.cz připravoval sérii "Co možná nevíte o Hearthstone".

Pravidla

1) Musíte být registrováni na hearthstone.cz, heroesfan.cz nebo wowfan.cz. Váš email se musí shodovat s vaším účtem zde na stránkách. 2) Musíte správně odpovědět na otázky. 3) Pošlete e-mail na: redakce@hearthstone.cz s předmětem: SOUTĚŽ MIKINA. Do textu e-mailu napište správné odpovědi a také nick, pod kterým jste registrováni. 4) Své odpovědi posílejte nejpozději do 11. 4. 2014 23:59! 5) Vyhodnocení a losování proběhne co nejdříve poté.

Partneři a sponzoři



Naposledy upravil/a Jerryky 07.04.2014 v 15:23:11.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

SulkyCZ 11.04.2014 12:21

Ahoj, nechápu první otázku. Jak je to myšleno ? Kolik kusů Diablo III Klíčenky tam mají ? Nebo kolik klíčenek diablo 3 (různých druhů s odlišnými názvy) tam mají ? Díky za vysvětlení

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet