Un'Goro - Legendary pro Druida a spousta dalších karet!

  Druid    Legendary    Neutral   

 

Konečně jsme se dočkali pohledu na Legendary kartu pro Druida, která v kombinaci s dobrou startovní rukou může udělat neskutečnou paseku, se kterou se protivník nemusí vůbec vypořádat. Zároveň se můžeme podívat na nový spell pro Paladina nebo taunt pro Warriora! Z nového rozšíření zbývá ještě 73 karet, které jsme neviděli!

 

 

Představte si tu situaci, že má Druid perfektní ramp křivku a tohle na vás vyhodí už třeba ve vašem čtvrtém kole! Co s tím budete dělat? Že by se na scénu vrátil Big Game Hunter?


 

 

Vývojáři si samozřejmě neodpustili nějakou tu RNG kartu, která vám ukáže tři spelly a ten, který si vyberete, tak bude automaticky zahraný na náhodný target.


 

 

PaladinQuest na zahrání šesti spellů, které nějak buffují jeho miniony. Proto nám byl ukázaný poměrně silný spell, který de facto vytváří dva 2/6 miniony s Tauntem za 6 many. První část spellu vylepší miniona a druhá část spellu se aktivuje po úmrtí vylepšeného miniona a vytvoří vám na boardu silný 2/6 Taunt.


 

 

Nová karta pro Warriora opět potvrzuje myšlenku, že nás vývojáři chtějí naučit hrát Taunt Warriora. Jedná se o podobnou kartu, jako je Dirty Rat. Sice nevyhodí miniona ze soupeřovy ruky, ale dá mu na board tři malé Raptory.

 

 


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

Žiadne komentáre
Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet