The Boomsday Project: Tři nové karty druidů

  Boomsday    Project    Druid   

Aby toho nebylo dnes málo, rozhodl se internetový magazín PCGamer vydat článek, ve kterém představí další tři karty z chystané expanze The Boomsday Project. Tentokrát jde o tři nové karty pro druida. 

Karta Mulchmuncher

Asi nejzajímavější kartou je Mulchmuncher, který stojí 10 many a má 8/8. K dispozici je schopnost Rush a také fakt, že za každého mrtvého Treanta ve hře je karta levnější o jednu manu. Jo a jen tak mimochodem, Mulchmuncher je Mech.

Pokud tápete nad tím, jak získat právě Treant, máme pro vás odpověď. Ve hře je hned pět dalších karet, které slouží právě k vyvolání mocných stromečků.

 

Karta Landscaping

Druhou dnes představenou kartou druida je Landscaping, která stojí 3 mana crystaly a vyvolá 2 Treanty, kteří mají 2/2. Rozhodně bude zajímavé sledovat kombinování této karty právě s Mulchmuncherem.

Karta Dendrologist

Poslední kartou je Dendrologist, která stojí 2 mana crystaly, má 2/3 a nechybí ani Battlecry, který zapříčiní, že pokud máte vyloženou Treant kartu, objevíte (pozn. red. pomocí schopností Discover) kartu s nějakým kouzlem.

 


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

Žiadne komentáre
Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet